Julio Núñez is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Pachín almirante

1962 | Drama

Spanje 1962. Drama van Santos Alcocer. Met o.a. Angelito Gómez, Sun de Sanders, Roberto Camardiel en Julio Núñez.

De wees Pachín besluit bij de marine te gaan. Het vervolg op PACHÍN, een eveneens slechte film. Bovendien wordt de militaristische visie van de Spaanse film van meer dan drie decennia terug duidelijk naar voren gebracht in deze film.

Horizontes de luz

1962 | Drama

Spanje 1962. Drama van Leon Klimowsky. Met o.a. Antonio Ozores, Torrebruno, Julio Riscal en Julio Núñez.

De verschillende lotgevallen van studenten die aan de Spaanse Luchtvaartschool worden opgeleid tot piloot. Een onuitstaanbare film.

Prohibido enamorarse

1961 | Komedie, Romantiek

Spanje 1961. Komedie van José Antonio Nieves Conde. Met o.a. Isabel Garcés, Angel Garasa, Julio Núñez en Tere Velázquez.

Een weduwe en een weduwnaar worden op elkaar verliefd en hetzelfde gebeurt tussen hun respectievelijke kinderen. Een sympathieke nietszeggende komedie, waarvoor regisseur Edgar Neville het scenario schreef.

Festival

1961 | Romantiek

Spanje/Duitsland 1961. Romantiek van César Ardavín. Met o.a. Paul Hubschmid, Judith Jordyns en Julio Núñez.

Tijdens het Filmfestival in San Sebastián ontstaat een romance tussen een jong Spaans meisje dat op vakantie is en een buitenlandse acteur. Een dwaze liefdesgeschiedenis, gefilmd tijdens de hoogtijdagen van dit festival.

Un Paso al frente

1960 | Drama

Spanje 1960. Drama van Ramón Torrado. Met o.a. Germán Cobos, Julio Núñez, José Campos, Tomás Blanco en Alfredo Mayo.

De lotgevallen van een aantal leerlingen van de parachutistenschool. De zeer middelmatige regisseur Ramón Torrado probeerde hiermee het succes van zijn film BOTÓN DE ANCLA te herhalen.