David Eady is regisseur.
Er zijn 10 films gevonden.

Danger on Dartmoor

1979 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1979. Familiefilm van David Eady. Met o.a. Marcus Evans, Debby Salter, Simon Henderson, Barry Foster en Patricia Hayes.

Twee ondernemende broertjes speuren naar de oorzaak van geheimzinnige gebeurtenissen rond hun boerderij in Dartmoor. Ge├źnt op Arthur Conan Doyle's The Hound of the Baskervilles. Foster zet de ontsnapte misdadiger sinister neer. Spannende, snelle jeugdfilm, opgenomen in The Dartmoor National Park, Devonshire.

Night Ferry

1976 | Familiefilm, Avonturenfilm, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1976. Familiefilm van David Eady. Met o.a. Graham Fletcher, Jayne Tottman, Engin Ashref, Bernard Cribbins en Aubrey Morris.

Kinderen stuiten op een complot van gangsters om de mummie van een Egyptische prins te roven. Cribbins en Morris zijn vermakelijk als gangsterduo. Geheel op locatie gefilmd rond Victoria Station, Londen.

The Hostages

1975 | Familiefilm, Misdaad, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1975. Familiefilm van David Eady. Met o.a. Jayne Collins, Stephen Garlick, Luci Gorell Barnes, Peter Marshall en Ray Barrett.

Een duo ontsnapte gevangenen (Barrett & Askwith) gijzelt drie kinderen in een naburige boerderij. Deze spannende jeugdfilm profiteert van een realistische rol van Barrett. Geheel op locatie in Hertfordshire gefilmd.

Where's Johnny?

1974 | Familiefilm, Fantasy, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1974. Familiefilm van David Eady. Met o.a. Raymond Boal, Kim Clifford, Graham Stark, Perry Benson en Patrick Newell.

In een chemisch lab ontdekt een jongetje bij toeval een substantie die hem onzichtbaar maakt. Boeven liggen al spoedig op de loer om hem en zijn geheim te ontvoeren. Low-budget kinderfilm met veel voorspelbare speciale effecten en weinig inventiviteit.

Anoop and the Elephant

1972 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1972. Familiefilm van David Eady. Met o.a. Anoop Singh, Linda Robson, Philip Daniels, Rachel Brennock en Ian Allis.

Kinderen in een zomerkamp trekken zich het lot aan van een circusolifant die moet worden verkocht en verstoppen het dier in een kampement. Kolderieke chaos is het gevolg. De ontspannen film is ietwat verkreupeld door het over-acteren van de volwassenen. Gefilmd op locatie rond Darlington, Engeland.

Faces in the Dark

1960 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1960. Thriller van David Eady. Met o.a. John Gregson, Mai Zetterling, Michael Denison, John Ireland en Tony Wright.

Een blinde man overleeft een aanslag op zijn leven. Een onwaarschijnlijke maar bezienswaardige thriller. Jammer genoeg nogal slap geregisseerd. Hitchcock zou er wel raad mee hebben geweten.

The Man Who Liked Funerals

1959 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1959. Komedie van David Eady. Met o.a. Leslie Philips, Bill Fraser, Susan Beanmout en Anita Sharp-Bolster.

Een komedie die het net niet haalt. Veel grappen blijven liggen en Philips kan het niet redden.

In The Wake of a Stranger

1958 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1958. Misdaad van David Eady. Met o.a. Tony Wright, Shirley Eaton, Danny Green, Harry H. Corbett en Willoughby Goddard.

Een zeeman die voor moord gepakt wordt, probeert zich van blaam te zuiveren; net redelijk.

The Heart Within

1957 | Drama, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1957. Drama van David Eady. Met o.a. Earl Cameron, James Hayter, David Hemmings, Clifford Evans en Betty Cooper.

Een voddeman en zijn kleinzoon verbergen een neger die beschuldigd wordt van moord en drugshandel, en ze proberen zijn onschuld te bewijzen. Een goede thriller met een sterke anti- racistische tendens, zeker voor de tijd waarin de film werd gemaakt. Mooie beelden en uitstekend gebruik van de locaties.

Three Cases of Murder

1954 | Thriller, Horror

Verenigd Koninkrijk 1954. Thriller van David Eady, Wendy Toye, George More O'Ferrall en George More O'F. Met o.a. Hugh Pryse, John Gregson, Elizabeth Sellars, Emrys Jones en Orson Welles.

Drie ongebruikelijke moordverhalen. De eerste `In the Picture` is erg griezelig. De laatste `Lord Mountdrago` (naar een Somerset Maugham-verhaal) is een spannend verhaal met Welles als regeringsambtenaar die last heeft van een rivaal.