Ray Harding

Acteur, Scenarist

Ray Harding is acteur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Pulsating Flesh

1985 | Erotiek

Verenigde Staten 1985. Erotiek van Troy Benny. Met o.a. Harry Reems, Tamara Longley, Cher Delight, Ray Harding en Bonny Blue.

De gastvrouw van een talkshow op de buis ontvangt een knaap met een unieke roeping: hij slaagt erin elke vrouw zwanger te maken, hoe frigide of onvruchtbaar zij ook is! In deze soms leuke pornofilm worden zijn ervaringen uiteraard visueel voorgesteld. Tenslotte valt ook de tv-lady voor hem, onder het oog van de studiogasten.

I Can't Get Started

1985 | Romantiek

Australiƫ 1985. Romantiek van Rodney Fisher. Met o.a. John Waters, Wendy Hughes, Heather Mitchell, Ben Gabriel en Noel Ferrier.

Robert Marks (Waters) is de auteur van een bestseller, terwijl zijn vrouw Margaret Miller (Hughes) met succes de tijdschriften-uitgeverij van haar vader (Gabriel) runt. Hun huwelijk is een minder groot succes. Hij zit momenteel met een schrijversblokkade en het kan niet uitblijven: ze gaan uit elkaar. Robert wil van zijn vrijheid genieten, ontmoet de vrijgevochten Jill (Mitchell), maar houdt er geen rekening mee dat het Margaret is die het geld bezit. Dan komen ze in het volgend stadium: elk doet zijn uiterste best om de ander zo jaloers mogelijk te maken. Niet bepaald origineel verhaal en Waters en Hughes zijn geen Cary Grant en Katharine Hepburn, maar de dialogen zijn spits en vinnig en de personages die rond hen evolueren zijn schitterend, vooral de taxi-chauffeur van Ferrier. Pretentieloos fris amusement, geschreven door Fisher en Ray Harding. De camera werd gehanteerd door Geoff Burton.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ray Harding op televisie komt.

Reageer