Angel Jové

Acteur

Angel Jové is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Pasión lejana

1987 | Misdaad

Spanje 1987. Misdaad van Jesús Garay en Jesîs Garay. Met o.a. Patricia Adriani, Juanjo Puigcorbé, Angel Jové, Rosa Novell en Angel Jovè.

Een zangeres verliest haar stem enkele ogenblikken voor haar optreden. Vervolgens verdwijnt ze. Een maker van videofilms en een journalist proberen samen uit te vinden waar de zangeres is. Het beste van deze film is dat hij onbegrijpelijk, en daardoor leuk is. Het hoogtepunt is de aanwezigheid van de nogal sensuele Adriani en Jov[KA1]e (die bijna altijd de hoofdrol speelt in de films van Bigas Luna).

Angustia

1987 | Horror

Spanje 1987. Horror van Bigas Luna. Met o.a. Zelda Rubinstein, Michael Lerner, Talia Paul en Angel Jové.

Tijdens een filmvoorstelling in een bioscoopzaal worden er verscheidene moorden gepleegd door een maniak die wordt beheerst door de persoonlijkheid van zijn moeder. Een prima werk van een van de beste en meest omstreden Spaanse regisseurs. Uitstekend camerawerk van José Maria Civil.

Caniche

1979 | Drama

Spanje 1979. Drama van Bigas Luna. Met o.a. Angel Jové, Consuelo Tura, Linda Pérez Gallardo en Marta Molins.

Broer en zus zitten samen met een klein hondje opgesloten. Benauwende, claustrofobie opwekkende film, in de lijn van BILBAO, maar minder geslaagd. Hinderlijk voor mensen die gevoelig zijn voor fobieën.

Bilbao

1978 | Drama, Erotiek

Spanje 1978. Drama van Bigas Luna. Met o.a. Angel Jové, Isabel Pisano en María Martín.

Een psychopaat wordt seksueel hevig geobsedeerd door de prostituée 'Bilbao' die hij op een gegeven moment ontvoert, alsof het een voorwerp is dat hij kan toevoegen aan zijn collectie erotische fetisjen. Een fascinerende, opwindende film met ontelbare nuances en aanstekelijke grofheden, die geen ogenblik de overeenkomst met THE COLLECTOR verbergt. Een van de beste produkties uit de Spaanse filmgeschiedenis, ongeschikt voor mensen met delicate gevoeligheden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Angel Jové op televisie komt.

Reageer