José Mayer

1949 Acteur

José Mayer (1949) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Açao entre amigos

1998 |

Brazilië 1998. Beto Brant. Met o.a. Genesio de Barros, Leonardo Villar, Fernanda Torres, Carlos Meceni en José Mayer.

Perfume de Gardenias

1995 |

Brazilië 1995. Guilherme de Almeida Prado. Met o.a. Raul Gazolla, José Lewgoy, Betty Faria, Claudio arzo en Walter Quiroz.

Wanneer het land zich in economisch moeizame tijden bevindt begint de stuurloze pleger van 'de perfecte misdaad', een taxi- chauffeur, schuld te bekennen aan misdaden die hij nooit gepleegd heeft.

Mil e uma

1994 | Drama

Brazilië 1994. Drama van Susana Moraes. Met o.a. José Mayer, Giovanna Gold en Alexandre Borges.

Wanneer het land zich in economisch moeizame tijden bevindt begint de stuurloze pleger van 'de perfecte misdaad', een taxi- chauffeur, schuld te bekennen aan misdaden die hij nooit gepleegd heeft.

Capitalismo Selvagem

1993 | Drama

Brazilië 1993. Drama van André Klotzel en André Klotzel. Met o.a. Fernanda Torres, Marisa Orth, Marcelo Tas, Marisa Orth en José Mayer.

Mayer staat aan het hoofd van een mijn in het Braziliaanse Amazone-gebied. De jonge man lijdt aan geheugenverlies en hij krijgt de hulp van journaliste Torres om zijn verleden te reconstrueren. Melodramatische Braziliaanse toestanden in tv- drama, geschreven door regisseur Klotzel en Djalma Batista. Camerawerk van Pedro Farkas. Ook bekend als SAVAGE CAPITALISM en WILDER KAPITALISMUS.

A Dama do Cine Shanghai

1987 | Mysterie, Misdaad, Thriller, Romantiek, Film noir, Komedie

Brazilië 1987. Mysterie van Guilherme de Almeida Prado. Met o.a. Maitê Proença, Antônio Fagundes, José Lewgoy, Jorge Dória en José Mayer.

Onroerendgoedmakelaar Lucas (Fagundes) gaat op een drukkende zomeravond naar de bioscoop om aan de hitte te ontsnappen. Tijdens de voorstelling ontdekt hij dat hij naast de dubbelgangster (Proença) zit van de beeldschone heldin op het witte doek. Dat is ook toevallig! Als een kennis van haar ook nog geïnteresseerd blijkt in een pand dat hij wil verkopen ziet hij zijn kans schoon en maakt hij een afspraakje met de vrouw. Maar dan volgen bedrog en intriges, en uiteindelijk wordt hij van moord verdacht. Aardige, sfeervolle misdaadfilm met een stevige knipoog naar jaren veertig gangsterfilms.

op televisie
1 uitzending

A Dama do Cine Shanghai (1987) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
zondag 11 november
ZDF
03:50 - 05:40

Reageer