James Babson

1974 Acteur

James Babson (1974) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ghost Team One

2013 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 2013. Komedie van Ben Peyser. Met o.a. Fernanda Romero, James Babson en Carlos Santos.

Tijdens een wild feestje ontdekken gastheren Sergio (Santos) en Brad (Villarreal) dat hun huis wordt bewoond door de demonische geest van een overleden Oost-Aziatische hoerenmadam, die uiteraard een bovengemiddelde interesse in erotiek lijkt te hebben. Ze besluiten de zaak te onderzoeken, krijgen hulp van een paar knappe vriendinnen en richten Ghost Team One op. Niet erg subtiele found footage-parodie, waarin met de - vaak zeer schokkerige - camera bijvoorbeeld veelvuldig wordt ingezoomd op decolletés. Alleen voor wie in een extreem melige bui is.

Solomon Kane

2009 | Fantasy, Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk/Frankrijk/Tsjechië 2009. Fantasy van Michael J. Bassett. Met o.a. James Purefoy, Pete Postlethwaite, Rachel Hurd-Wood, James Babson en Samuel Roukin.

Na een leven vol bloederig geweld besluit kaperkapitein Solomon Kane (Purefoy) de wapens aan de wilgen te hangen om zijn ziel te behoeden voor hel en verdoemenis. Maar dan kidnappen de volgelingen van een duivelse tovenaar de dochter (Hurd-Wood) uit een bevriend gezin van puriteinen en vermoorden ze de rest van haar familie voor zijn ogen. Dat schreeuwt om wraak. Aardige fantasy, zeer losjes gebaseerd op verhalen van Robert E. Howard, de bedenker van Conan the Barbarian. Veel vlotte actie, mooie sfeer, sterke bijrolacteurs.

Doctor Zhivago

2002 | Romantiek, Historische film

Duitsland/Verenigd Koninkrijk/Italië 2002. Romantiek van Giacomo Campiotti. Met o.a. Hans Matheson, Keira Knightley, Sam Neill, Kris Marshall en Bill Paterson.

Sinds zijn studententijd kruist het pad van dichtende dokter Yuri Zhivago (Matheson) steeds dat van de mooie jonge Lara (Knightley), maar steeds verhinderen de omstandigheden dat het wat wordt tussen de twee. De liefdesgeschiedenis speelt zich af tegen de achtergrond van de Russische revolutie, waarover menige kritische noot gekraakt wordt. Vanwege die toon mocht Boris Pasternak, auteur van de gelijknamige roman, zijn Nobelprijs niet ophalen van de toenmalige Sovjetautoriteiten. Deze verfilming legt iets minder de nadruk op romantiek dan David Lean in zijn klassieke verfilming. Wordt vaak in meerdere delen uitgezonden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Babson op televisie komt.

Reageer