Carlos Cortez

Acteur

Carlos Cortez is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Candy Man

1969 | Misdaad

Verenigde Staten 1969. Misdaad van Herbert J. Leder en Herbert Leder. Met o.a. George Sanders, Leslie Parrish, Gina Ronan, Manuel Fábregas en Carlos Cortez.

Kidnapdrama waarvan er dertien in een dozijn gaan gefilmd in Mexico City; een levensmoede Britse drughandelaar en Amerikaanse filmster raken in elkaars leven verwikkeld.

Río Hondo

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Rogelio A. González. Met o.a. Carlos Cortez, Elsa Cárdenas, Alfonso Mejía en Alfredo Leal.

Een voormalige revolverheld moet het opnemen tegen een vroegere kameraad uit het leger. Deze is namelijk van plan het dorp Río Hondo aan te vallen. Deze film was de eerste van een nieuw genre in de Mexicaanse film, waarin men probeert de typische 'cool' van de Amerikaanse westerns te imiteren. Het resultaat is een slechte en trage film.

La vuelta del mexicano

1965 | Western

Mexico 1965. Western van René Cardona. Met o.a. Elsa Aguirre, Jorge Rivero, Víctor Junco en Carlos Cortez.

Het vervolg op EL MEXICANO waarin de tweelingbroer van de hoofdpersoon uit die film het opneemt tegen een stel schurken. Deze film bestaat uit de episoden Linchamiento en El vengador en is net zo vreselijk als de eerste.

Cinco asesinos esperan

1964 | Western

Mexico 1964. Western van Chano Urueta. Met o.a. Carlos Cortez, Jorge Martínez de Hoyos, Noé Murayama en Sonia Infante.

Twee politieagenten arresteren twee leden van een bende bankrovers. Ze blijken de zoons te zijn van een moordenaar die pas is ontsnapt uit de gevangenis. Een redelijke film, maar de poging om een 'wrede western' te maken, zoals in die tijd in Hollywood in de mode, is mislukt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Cortez op televisie komt.

Reageer