George Solomon

Acteur

George Solomon is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Darkness Before Dawn

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van John Patterson. Met o.a. Stephen Lang, Gwynyth Walsh, L. Scott Caldwell, Chelsea Hertford en Bill Applebaum.

Verpleegster en alleenstaande moeder May Ann Guard (Baxter) had een ongelukkige jeugd. Zij is door haar vader (Grove) mishandeld en misbruikt toen ze negen was (dan gespeeld door Austin). Daarom slikt zij veelvuldig kalmerende middelen, meer dan goed voor haar is, die zij op vals recept (op de naam van haar pati[KA3]enten) uit de ziekenhuisapotheek betrekt. Als pati[KA3]ent Guy Grand (Lang), een hero[KA3]ine-verslaafde met een rappe tong voor behandeling komt, kijkt hij tegen haar op, zonder te weten dat zij eigenlijk net zo diep in de shit zit als hij. Zuster Guard realiseert zich dat ze [KA1]o[KA1]ok een probleem heeft en slaagt erin zich te vermannen; zo redt ze niet alleen zichzelf, maar ook Guy, op wie zij inmiddels verliefd is. Van dit waar gebeurde verhaal is snel anderhalf uur beeldbuisvermaak geschoten met de boodschap `wees heldhaftig en flink`. Baxter speelt best goed in dit twee-dimensionale prentje (zonder oneerbiedig te willen zijn over de ware krachttoer die eraan ten grondslag lag) zij was bovendien was mede-uitvoerend producente. Het scenario is van Karen Hall. Het camerawerk is van Kenneth D. Zunder.

Tall, Dark and Handsome

1987 | Erotiek

Verenigde Staten 1987. Erotiek van Steve Banerjee. Met o.a. Judy Landers (Andrea), Maureen Murphy, George Solomon, Lea Dedrick en Jodi Laine.

Dat belooft wat! Een seksfilm voor dames. Drie vriendinnen gaan naar de heren uit de titel kijken in een striplokaaltje. Vijf scenarioschrijvers waren er nodig om dit 'meesterwerk' te schrijven: Jane Ballard, Barry Samson, Steve Merritt, George Solomon en Maureen Murphy. Camerawerk van Barry Samson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Solomon op televisie komt.

Reageer