Arlette Vincent

Regisseur

Arlette Vincent is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Jean-Hugues Anglade

1990 | Documentaire

België 1990. Documentaire van Arlette Vincent.

Portret van de acteur Jean-Hugues Anglade. In een vraaggesprak gaat hij uitvoerig in op zijn rollen in 37,2° LE MATIN en NOCTURNE INDIEN. Zijn verhalen zijn een stuk interessanter dan de vragen en de filmische waarde van dit werkje is nul komma nul.

Richard Berry

1989 | Biografie

België 1989. Biografie van Arlette Vincent. Met o.a. Richard Berry, Lino Ventura, Isabelle Adjani, Nathalie Baye en Philippe Léotard.

Portret van de Franse film- en toneelacteur Richard Berry, vanaf de tijd dat hij naar de toneelschool ging tot en met 1989. In deze film vertelt hij over zijn leven en over de rollen die hij gespeeld heeft: 'Ik beoefen dit vak, waarin je je ongelooflijk alleen voelt, als was het een daad van liefde'. De kijker krijgt tevens tal van fragmenten uit films en toneelstukken te zien, waaronder LES FOURBERIES DE SCAPIN, ANDROMAQUE, LA BALANCE, LA GIFLE en PUTAIN D'HISTOIRE D'AMOUR. Een interessante film, hoewel de regisseuse een aantal overbodige vragen stelt en de montage best wat strakker had gemogen.

Claude Brasseur

1989 | Biografie, Documentaire

België 1989. Biografie van Arlette Vincent.

Een portret dat tegelijkertijd zelfportret is, van Claude Brasseur. Hoewel het zelfportret heel interessant is, is deze tvproduktie van zorgelijke kwaliteit. Maar de filmliefhebber zal het heel leuk vinden om de sc[KA2]enes uit DESCENTE AUX ENFERS (Francis Girod), LA BOUM (Claude Pinoteau), LE LEOPARD (Jean- Claude Sussfeld) en LA GUERRE DES POLICES (Robin Davis) nog eens te kunnen zien, hetgeen het eindresultaat brengt op het niveau van

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arlette Vincent op televisie komt.

Reageer