Brian O'Sullivan

Acteur

Brian O'Sullivan is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Angel in Training

1999 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1999. Drama van Gary Graver en Chick Vennera. Met o.a. Laila Dagher, Danielle Pessis, Veronica Allen, Gary Imhoff en Sally Truitt.

De moeder van de dertien-jarige, jongensachtige Desi (Dagher) is overleden. Haar vader Cameron (Imhoff), die net zo verdrietig is als zij, concentreert zich op zijn werk als striptekenaar. Terwijl Desi haar moeder mist en doet alsof ze niet merkt dat jongens zich voor haar interesseren, ontmoet Cameron een jonge vrouw, Peyton (Allen), die hem zegt dat zij zijn tekenwerk kan verkopen. Desi, die zich door Cameron in de steek gelaten voelt, speelt fanatiek basketbal, dat ze beter doet dan menige jongen. Ondertussen houden twee beschermengelen haar in de gaten vanuit de hemel en er wordt besloten dat de jongere R.J. (Pessis) die Desi's leeftijd heeft, mag afdalen om Desi te coachen bij het volwassen worden met goede raad zoals blijf jezelf. En zo wordt pappie's kleine meisje zonder al te veel problemen groot. Het scenario voor deze goed bedoelde film is positief, medehoofdrol Pessis als rolmodel speelt niet slecht, zelfs sterker dan de niet onaardige hoofdrol Dagher. Deze bescheiden productie is ideaal voor meisjes van negen tot dertien. Het camerawerk is van Gary Graver. Werktitel: DADDY'S LITTLE ANGEL.

The Dawn

1938 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1938. Drama van Thomas G. Cooper. Met o.a. Tom Cooper, Eileen Davis, Brian O'Sullivan, Donal O'Cahill en Jerry O'Mahoney.

De betrokkenheid van drie generaties van dezelfde familie bij de IRA bereikt in 1919 een hoogtepunt wanneer één der hunnen verbannen wordt en in dienst gaat bij de Noordierse politie voordat hij naar zijn geboortestreek terugkeert. Buitengewoon kritiekloze voorstelling van de IRA zonder enige dramatische waarde, maar wel een boeiend stukje geschiedenis. Ook bekend als DAWN OVER IRELAND.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brian O'Sullivan op televisie komt.

Reageer