David Carr

Acteur, Componist

David Carr is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

A Touch of Frost: No Refuge

1995 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1995. Misdaad van Don Leaver. Met o.a. David Jason, Bruce Alexander, Sally Dexter, Lindy Whiteford en John Lyons.

Inspecteur Frost (Jason) krijgt een nieuwe zaak: een gewapende overval in een glasfabriek, waarbij tienduizend pond werd buitgemaakt en de boekhouder zwaargewond werd. Later bezwijkt deze aan zijn kwetsuren. De directeur, Bill Boxley (Murray), geeft een gedetailleerde beschrijving van de daders. Kort daarop ontvangt Boxley dreigbrieven en duikt onder. Het onderzoek voert Frost naar het plaatsje waar Boxley is ondergedoken en om precies te zijn naar de beautyfarm, waar Boxley zijn vrouw Stella (Brown) had heen gestuurd, om eveneens een tijdje te verdwijnen. Frost verschijnt niet op de begrafenis van de moeder van Shirley Fisher (Whiteford), waardoor hij zelf in de priv├ęproblemen komt, terwijl Moreen Lawson persoonlijke kwesties en dienstzaken door elkaar laat lopen. Dit heeft vervelende consequenties. Het scenario is van Christopher Russell, die zich baseerde op personages van de misdaadauteur R.D. Wingfield. In de boeken van Wingfield komt Frost op papier nooit echt tot leven. Dankzij Jason gebeurt dat op het scherm wel en het resultaat is veel aardiger. Aflevering 11, de derde uit het derde seizoen.

10-Speed

1976 | Sportfilm, Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1976. Sportfilm van Steven A. Hull. Met o.a. William Woodbridge, Patricia Hume, Sandy Silverthorne, David Glover en Jordan Welch.

Twee ex-geliefden zijn concurrenten in een fietsmarathon van 400 mijl van San Francisco naar Malibu in Calaforni├ź. Langdradige romantiek en tegenslagen volgen, en twee onbetekenende oplichters trachten in het minst interessante subplot de race te winnen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Carr op televisie komt.

Reageer