Forry Smith

1952 Acteur, Scenarist

Forry Smith (1952) is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Paparazzi

2004 | Thriller

Verenigde Staten 2004. Thriller van Paul Abascal. Met o.a. Cole Hauser, Robin Tunney, Dennis Farina, Daniel Baldwin en Tom Sizemore.

Verrassend is het allemaal niet wat er gebeurt in deze thriller, waarin een filmster wordt nagezeten door paparazzi. Bo, de ster (Hauser), is zo'n type dat nou juist heel gewoon wil blijven en niet zit te wachten op foto's in roddelbladen van vrouw en kind. Na een Prinses Diana-achtig ongeluk slaan bij Bo de stoppen door en kunnen de wraakacties beginnen. Lichtpuntje is de besnorde Dennis Farina die altijd iets aardigs van zijn rol maakt, ditmaal als politieman. Er zijn cameo-optredens van Vince Vaughn, Chris Rock en Mel Gibson (tevens co-producent). Middelmatig in alle opzichten en nogal sadistisch bovendien.

Broken Badges

1990 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Kim Manners. Met o.a. Miguel Ferrer, Teresa Donahoe, Don Davis, Eileen Davidson en Jay Johnson.

Pilot met geheim-agent Ferrer en charmante expert Donahoe die proberen drie labiele politiemannen voor erger te behoeden als ze een ontsnapte verdachte, die onschuldig is, weer in de kraag willen vatten. Volledig cliché. Scenario van Stephen J. Cannell en Randall Wallace. Camerawerk van Cyrus Block.

Black Cobra 3 : Manila connection

1990 | Actiefilm

Italië 1990. Actiefilm van Don Edwards. Met o.a. Fred Williamson, Forry Smith, Debra Ward en Mike Monty.

Daar hebben we Williamson weer in zo'n afschuwelijke wegwerpfilm. Agent Forry Smith zit met hulp van Williamson achter internationale chanteurs aan, die wapens hebben gestolen uit een depot in Manila. De helden raken nooit gewond en het duurt een eeuwigheid voordat ze de wapens hebben teruggevonden in het oerwoud, bij een Engelse commie. Edwards is waarschijnlijk een pseudoniem, maar ja, wie wil er nou dergelijke rotzooi regisseren?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Forry Smith op televisie komt.

Reageer