Ethel Rojo is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Minnesota Clay

1965 | Western

Italië/Frankrijk/Spanje 1965. Western van Sergio Corbucci. Met o.a. Cameron Mitchell, Georges Rivière, Ethel Rojo, Diana Martín en Antonio Casas.

Regisseur Corbucci heeft altijd in de schaduw gestaan van voornaamgenoot Leone, maar maakte ook een aantal hoog aangeschreven spaghettiwesterns (Django, The Great Silence). Minnesota Clay is te beschouwen als een soort stijloefening, want veel plotdetails en andere elementen keren beter uitgewerkt terug in Corbucci's latere films. De titelheld is een ex-sheriff die vals werd beschuldigd, ontsnapte uit het gevang en nu zint op wraak. Zoals veel Corbucci-helden lijdt Clay aan een fysiek gebrek: hij wordt langzaam blind. Dat hoeft geen spektakel uit te sluiten, zoals op de poster wordt beloofd: 'The sightless gunman... who killed by sound!'

Fuerte perdido

1964 | Drama

Spanje 1964. Drama van José María Elorrieta. Met o.a. Germán Cobos, Marta May, Ethel Rojo en José Guardiola.

Indianen besluiten een militair fort aan te vallen. Een uitgesproken schandelijke film.

Escala en Tenerife

1964 | Muziek

Spanje 1964. Muziek van Leon Klimowsky. Met o.a. Dúo Dinámico, Ethel Rojo, Lilí Murati en Trini Alonso.

Een popgroep moet in Tenerife optreden. Echt een tweederangs produkt, gemaakt ter meerdere eer en glorie van het destijds in Spanje beroemde Dúo Dinámico.

Maila mi amor

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Arturo Martínez. Met o.a. Begoña Palacios, Jaime Fernández, Ethel Rojo en Mantequilla.

Na veel hindernissen slaagt een theatertroep erin een succesvolle muzikale revue op de planken te brengen. Vervolg op ASI ES MI MEXICO, en ook in drie episodes verdeeld.

Esa pícara pelirroja

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van José María Elorrieta. Met o.a. Ethel Rojo, Ismael Merlo, Antonio Garisa en Manolo Gómez Bur.

Een industrieel uit Barcelona wordt door een vergissing samen met een frauduleuze filmproducent in opspraak gebracht. Een film die beter vergeten kan worden.

Así es mi México

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Arturo Martínez. Met o.a. Rodolfo de Anda, Begoña Palacios, Ethel Rojo en Jaime Fernández.

Als een meisje debuteert als danseres in een circus vliegt de tent in brand. Iedereen verdenkt een van haar twee aanbidders. Muzikale komedie met schamele decors. Het is de eerste van twee films. Het vervolg heet BAILA MI AMOR.

Mi adorable esclava

1961 | Komedie, Fantasy

Spanje 1961. Komedie van José María Elorrieta. Met o.a. Ethel Rojo, Antonio Casal, Licia Calderón en José María Caffarell.

Een diplomaat ziet uit zijn lamp een knappe oosterse slavin te voorschijn komen. Een middelmatig geregisseerde komedie die wordt gedragen door het komisch talent van Casal en de bekoorlijke Rojo.