David Sandford

Acteur

David Sandford is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Fair Game

1986 | Thriller, Actiefilm

Australië/Verenigde Staten 1986. Thriller van Mario Andreacchio. Met o.a. Cassandra Delaney, Peter Ford, David Sandford en Garry Who.

Delaney, een vrouw in een verlaten streek van Australië, wordt bedreigd en zelfs gevangen genomen door drie jongeren die daar een duivels genoegen in scheppen. Na de laatste vernedering slaat ze keihard terug. Spannende thriller, technisch goed afgewerkt.

I Can't Get Started

1985 | Romantiek

Australië 1985. Romantiek van Rodney Fisher. Met o.a. John Waters, Wendy Hughes, Heather Mitchell, Ben Gabriel en Noel Ferrier.

Robert Marks (Waters) is de auteur van een bestseller, terwijl zijn vrouw Margaret Miller (Hughes) met succes de tijdschriften-uitgeverij van haar vader (Gabriel) runt. Hun huwelijk is een minder groot succes. Hij zit momenteel met een schrijversblokkade en het kan niet uitblijven: ze gaan uit elkaar. Robert wil van zijn vrijheid genieten, ontmoet de vrijgevochten Jill (Mitchell), maar houdt er geen rekening mee dat het Margaret is die het geld bezit. Dan komen ze in het volgend stadium: elk doet zijn uiterste best om de ander zo jaloers mogelijk te maken. Niet bepaald origineel verhaal en Waters en Hughes zijn geen Cary Grant en Katharine Hepburn, maar de dialogen zijn spits en vinnig en de personages die rond hen evolueren zijn schitterend, vooral de taxi-chauffeur van Ferrier. Pretentieloos fris amusement, geschreven door Fisher en Ray Harding. De camera werd gehanteerd door Geoff Burton.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Sandford op televisie komt.

Reageer