Silvia Aguilar is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Queremos un hijo tuyo

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Silvia Aguilar, Florinda Chico en Ricardo Merino.

Een vergrijsde miljonair heeft iemand nodig die zijn vrouw zwanger maakt. Dat is het geijkte recept van het duo Ozores/Esteso.

Las Chicas del bingo

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Julián Esteban. Met o.a. María José Cantudo, Silvia Aguilar, María Kosty, Africa Pratt en Manolo Zarzo.

We zien voorspoed en tegenslagen van verschillende meisjes die in een Madrileense bingo werken. Een zeer slechte film die gemaakt werd volgens de succesformule van de Spaanse cinema van twintig jaar daarvoor.

Un Hombre, una ciudad

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van Joaquín Hidalgo. Met o.a. Fermín Iniesta, Silvia Aguilar en Aníbal Bordallo.

Een jonge man uit de provincie gaat naar de hoofdstad met het vaste voornemen het daar te maken. Een zeer slechte, hinderlijk amateuristische film.

Todos me llaman gato

1980 | Misdaad

Spanje 1980. Misdaad van Raul Peña. Met o.a. Carlos Tristancho, Alvaro de Luna, Verónica Forqué, Silvia Aguilar en Patty Shepard.

Een interessante, maar weinig succesvolle film over de vriendschap tussen een jonge delinquent en een oudere politie-agent.

Profesor eroticus

1980 | Komedie, Erotiek

Mexico/Spanje 1980. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Alfredo Landa, Antonio Ferrandis, Jorge Rivero, Silvia Aguilar en José Luis Lopéz Vázquez.

Op een seksuologie-congres volgen de vreemde voorvallen, veroorzaakt door de bijwerkingen van een geneesmiddel, elkaar op. Een onuitstaanbare en uiterst grove film.

El Retorno del hombre-lobo

1980 | Horror

Spanje 1980. Horror van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Julia Saly, Silvia Aguilar, Azucena Hernández en Narciso Ibáñez Menta.

Enkele mooie studentes stuiten op de Weerwolf en een verraderlijke vampier-vrouw. Een uiterst vervelende en groffe pseudo-herverfilming van de niet minder slechte LA NOCHE DE WALPURGIS. Toch is de aanwezigheid van uitstekende acteurs in de bijrollen de moeite van het bekijken waard.

Cuatro locos buscan manicomio

1980 |

Spanje/Italië 1980. Rafael Gordon. Met o.a. Tom Hernandez, Francisco Cecilio en Silvia Aguilar.

Enkele mooie studentes stuiten op de Weerwolf en een verraderlijke vampier-vrouw. Een uiterst vervelende en groffe pseudo-herverfilming van de niet minder slechte LA NOCHE DE WALPURGIS. Toch is de aanwezigheid van uitstekende acteurs in de bijrollen de moeite van het bekijken waard.

4 locos buscan manicomio

1980 | Komedie

Italië/Spanje 1980. Komedie van Rafael Gordon. Met o.a. Silvia Aguilar, Francisco Cecilio, Tom Hernández en Aldo Sambrell.

Een belangrijke mafialeider arriveert in een psychiatrische inrichting. Deze erbarmelijke Spaans/Italiaanse komedie is in geen van beide landen op grote schaal uitgebracht.

Aquella casa en las afueras

1979 | Horror

Spanje 1979. Horror van Eugenio Martín. Met o.a. Silvia Aguilar, Javier Escrivá, Alida Valli en Carmen Maura.

Een jonge vrouw vestigt zich met haar man in het huis waar zij zich jaren geleden heeft laten aborteren. Een van de verfoeilijkste Spaanse films, die het horrorgenre gebruikt om op sluwe wijze tegen abortus te ageren.

Trampa sexual

1978 | Erotiek

Spanje 1978. Erotiek van Manuel Esteba. Met o.a. Silvia Aguilar, Mel Amor, Victor Petit en Fernando Sancho.

Twee meisjes die psychisch in de war zijn geraakt door een verkrachting besluiten zich te wreken op het mannelijk geslacht. Een goedkope, onbetekenende, zeer slechte film.

Pero, no vas a cambiar nunca, Margarita?

1978 | Komedie

Spanje 1978. Komedie van Chumy Chumez. Met o.a. Silvia Aguilar, Antonio Garisa, Josefina Calatayud en Fernando Rubio.

Een mooi maar erg naïef meisje komt in de hoofdstad aan om daar te gaan werken. Een zure zedenschets, die helaas tamelijk onnauwkeurig en onevenwichtig is.