Irma Serrano

Acteur

Irma Serrano is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Nana

1985 | Erotiek

Mexico 1985. Erotiek van Rafael Baledón en José A. Bolaños. Met o.a. Irma Serrano, Verónica Castro en Isela Vega.

De opkomst en de ondergang van een mooie prostituée. De zoveelste verfilming van de roman van Zola, die vijf jaar lang door de Mexicaanse censuur verboden werd. De kwaliteit is niet bijzonder.

Los Malvados

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Emilio Fernández, Manuel Capetillo, Eric del Castillo en Irma Serrano.

Drie revolverhelden ontdekken een beroofde koets met daarin een oude man en diens kleindochter. De oude man belooft hen een kaart waarmee ze een grote schat kunnen vinden, als ze beloven het meisje te zullen beschermen. Een nogal wrede actiefilm. De naaktscènes met Serrano werden gecensureerd.

Los Gavilanes Negros

1965 | Avonturenfilm

Mexico 1965. Avonturenfilm van Chano Urueta. Met o.a. Luis Aguilar, Fernando Casanova, Pedro Armendáriz jr en Irma Serrano.

Een rustig dorpje wordt ingenomen door een stel bandieten. De bewoners besluiten de hulp in te roepen van 'Los Gavilanes Negros'. Het klassieke verhaal van de gemaskerde man, type Zorro, die de zwakken te hulp komt, alleen zijn het er dit keer drie.

El hijo del Diablo

1965 | Avonturenfilm

Mexico 1965. Avonturenfilm van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Joaquín Cordero, Alma Delia Fuentes, Jorge Russek en Irma Serrano.

Een mysterieuze gemaskerde man verhindert de plannen van een dorpstiran die de oogst van de boeren wil opkopen tegen een zeer lage prijs. De regisseur probeerde tevergeefs van Serrano een sekssymbool te maken.

Los sheriffs de la frontera

1964 | Western

Mexico 1964. Western van René Cardona. Met o.a. Fernando Casanova, Juan Gallardo, Dagoberto Rodríguez en Irma Serrano.

In een dorp waar al vier sheriffs zijn vermoord komt nummer vijf aan, vastbesloten om de bandieten uit te schakelen. Hij doet zich voor als revolverheld. Een parodie op de western, mislukt door de knullige regie.

El zurdo

1964 | Avonturenfilm

Mexico 1964. Avonturenfilm van Arturo Martínez. Met o.a. Rodolfo de Anda, Ofelia Montesco, Francisco 'Charro' Avitia en Irma Serrano.

Tijdens een spelletje poker wordt een speler overvallen door een groep mannen. Hij weet zich te verdedigen en verwondt daarbij een van de mannen. De man sterft en zijn zoon zweert hem te zullen wreken. Eerste van twee films, deel twee heet UN HOMBRE PELIGROSO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Irma Serrano op televisie komt.

Reageer