Alessandra Vanzi

Acteur

Alessandra Vanzi is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hotel Paura

1996 | Drama

Italië/Frankrijk 1996. Drama van Renato De Maria. Met o.a. Sergio Castellitto, Iaia Forte, Isabella Ferrari, Roberto De Francesco en Francesco Paolantoni.

'Op het eerste gezicht,' zei debuterend regisseur De Maria over deze film, 'is dit het verhaal van een man en zijn weg van de top van de maatschappelijke ladder naar beneden. Het ziet er uit alsof dat een helletocht is, maar dat is niet zo: het is een tocht als alle andere ­ een tocht die leidt tot inzicht en zelfkennis.' De veertigjarige Carlo (Castellitto) leeft de droom van iedere burgerman. Vrouw en kind, goede baan en zopas verhuisd naar een luxe appartement. Dan wordt hij ontslagen, kan de afbetaling op zijn nieuwe huis niet terugkrijgen (=per direct straatarm), en blijkt hij niet in staat een nieuwe baan te vinden. De weg naar beneden is ingezet. Eenmaal op de bodem ontmoet hij de intrigerende Lucia (Ferrari). Zij neemt hem mee naar een ondergrondse gemeenschap van daklozen die leven in Hotel Paura (lett.: Hotel Afgrond).

Mania

1985 | Komedie

Griekenland 1985. Komedie van Giorgos Panoussopoulos. Met o.a. Alessandra Vanzi, Aris Retsos, Antonis Theodoracopoulos en Stavros Xenides.

Een fantasievol scenario werd hier omgezet in een ongebruikelijke hoofdfilm. Zoe, een getrouwde vrouw met twee kinderen, werkt bij een buitenlands computerbedrijf als systeemanalyste. Ze is de enige persoon uit Griekenland die geselecteerd wordt om een speciaal programma van geavanceerde training mee te maken in Amerika. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren, die ertoe leiden dat Zoe iedere controle verliest en uiteindelijk als een dier opgejaagd wordt. Een zeer goede Griekse film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alessandra Vanzi op televisie komt.

Reageer