Charles Quiney is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

La Rebelión de los bucaneros

1971 | Avonturenfilm

Spanje/Italië 1971. Avonturenfilm van José Luis Merino. Met o.a. Charles Quiney, Stan Cooper, Loretta Tovar, Maria Pia Conte en Antonio Mayans.

Tussen Australië en Nieuw Guinea opereert een bloeddorstige bende zeerovers. Een afgezaagde en slappe film, een typische Spaans-Italiaanse co-produktie uit die tijd.

La Orgia de los muertos

1971 | Horror, Mysterie

Spanje 1971. Horror van José Luis Merino. Met o.a. Stan Cooper, Dyanik Zurakowska, Maria Pia Conte, Paul Naschy en Charles Quiney.

Een student heeft een kasteel geërfd van een overleden oom en treft daar een geheimzinnige geleerde die met elektrostralen doden weer tot leven brengt, die op hun beurt zich weer wreken op hun nabestaanden. Een nogal bekwaam gemaakte horrorfilm zonder veel oorspronkelijkheid, maar met een romantische barok net als de Hollywood B-films uit de jaren veertig. Een aandachttrekkende bijrol van Naschy als fetisjistisch en necrofiel manusje-van-alles, beter en verassender dan in zijn latere stervehikels.

Zorro il cavaliere della vendetta

1970 | Western, Actiefilm

Spanje/Italië 1970. Western van Josè Luis Merino. Met o.a. Charles Quiney, Malisa Longo en Fernando Hilbek.

Geen traditionele Zorro-film met agressieve actie, maar meer een western. Het gaat over een paar fantastische edelstenen, die in het bezit zijn van de Commanches, een indianenstam in Amerika. Zorro verdedigt de indianen en hun kostbare stenen tegen een avonturier, die het niet zo nauw neemt met het mijn en dijn. Wie een slechte film wil zien, moet vooral gaan kijken.

Robin Hood, el arquero invencible

1970 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1970. Avonturenfilm van José Luis Merino. Met o.a. Charles Quiney, Franco Polesello en Pasquale Basile.

De avonturen van Robin Hood in een Spaanse versie. Redelijk goede verfilming van de klassieke avonturen.

Plomo sobre Dallas

1970 | Western

Spanje 1970. Western van José María Zabalza. Met o.a. Charles Quiney, Claudia Gravy, Luis Induni en José Truchado.

De aandeelhouders van een spoorwegmaatschappij willen in bezit van een 'ranch' komen, teneinde rails over dit grondgebied te kunnen aanleggen. Een waardeloze western van het allerlaagste niveau die tegelijk met veel andere films opgenomen werd door Zabalza.

Los Rebeldes de Arizona

1970 | Western

Spanje 1970. Western van José María Zabalza. Met o.a. Charles Quiney, Claudia Gravy, Michael Rivers en José Truchado.

Een paar bandieten sluit zich aaneen met de eigenaar van een ranch. Een waardeloze Spaanse western van het allerlaagste allooi.

La Furia dei Kyber

1970 | Avonturenfilm, Historische film

Italië/Spanje 1970. Avonturenfilm van José Luis Merino. Met o.a. Peter Lee Lawrence, Alan Steel, Charles Quiney, Beatríz Savon en Antonio Mayans.

Een Engelse majoor, kersvers uit Londen in koloniaal India gearriveerd, krijgt opdracht een opstand van inheemsen neer te slaan. Zijn eigengereidheid brengt het leven van zijn manschappen in gevaar, maar het wederzijds respect tussen een Kyber-hoofdman en een Britse luitenant voorkomt een bloedbad. Het op zich boeiende gegeven gaat verloren in clichés, primitieve vormgeving en zwak spel. Het resultaat is een doorsnee exotische actiefilm.

Zorro, il dominatore

1969 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1969. Avonturenfilm van José Luis Merino. Met o.a. Charles Quiney, Maria Pia Conte, Aldo Bufilandi, José Jaspe en Marta Monterrey.

Het klassieke verhaal, deze keer gesitueerd in Mexico waar Zorro het opneemt tegen een uitbuitende gouverneur. Er zijn betere verfilmingen.