Anjela Lauren Smith

Acteur

Anjela Lauren Smith is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sus

2010 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2010. Drama van Robert Heath. Met o.a. Clint Dyer, Ralph Brown, Rafe Spall en Anjela Lauren Smith.

In de nacht van de Britse verkiezingen in 1979, die werden gewonnen door Margaret Thatcher, wordt de zwarte Delroy (Dyer) naar het politiebureau gebracht. Aanvankelijk glimlachen de dienstdoende agenten Karn (Brown) en Wilby (Spall) nog vriendelijk, maar dan vertellen ze Delroy dat hij de hoofdverdachte is van de moord op zijn zwangere vrouw. Waarop de ondervraging een stuk grimmiger wordt. Stevige aanklacht, tegen racisme en tegen de sus law, die het mogelijk maakte zonder enig bewijs verdacht uitziende (lees: zwarte) mannen op te pakken. Boeiend, maar nogal toneelmatig in beeld gebracht.

The Jump

1998 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1998. Misdaad van Richard Standeven. Met o.a. Adrian Dunbar, Jonathan Cake, Susan Vidler, Andy Serkis en John Light.

Aannemer George Brunos (Cake) wordt veroordeeld voor de moord op een vrouwelijke smeris en voor een bankroof. Hij kon gepakt worden dankzij een verklikker, die de politie op de hoogte bracht van heel wat details. Brunos houdt bij hoog en bij laag vol dat hij onschuldig is, maar niemand schijnt naar hem te luisteren. Als de verklikker wordt vermoord, ziet George zijn kans om zijn onschuld te bewijzen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De enige uitweg voor George is, dat hij met behulp van zijn vrouw Donna (Vidler), uit de gevangenis ontsnapt. Daartoe knoopt Donna contacten aan met de onderwereld en met name een zekere Alan Cox (Dunbar). Voordat Donna het beseft, raakt ze verstrikt in een web van leugens en intriges. Temeer omdat ze zich laat verleiden door die glibberige Cox. Het scenario van Martina Cole bevat talloze onverwachte wendingen en interessante nevenintriges die heel doelgericht de aandacht afwenden, maar het eindigt optimistisch. De personages zijn stuk voor stuk geloofwaardig en levensecht en desondanks springt Dunbar er nog bovenuit. De moeite waard om voor thuis te blijven. Het camerawerk is van John Daly. Wordt meestal in vier delen uitgezonden.

Babymother

1998 | Komedie, Muziek, Musical

Verenigd Koninkrijk 1998. Komedie van Julian Henriques. Met o.a. Anjela Lauren Smith, Caroline Chikezie, Jocelyn Esien, Wil Johnson en Don Warrington.

De `babymother` is ene Anita (Smith) die in Londense arbeiderswijk twee ukken tracht groot te brengen zonder veel hulp van `babyfather` Byron (Johnson), die vooral 'schittert' als danser in lokale danstenten. Anita droomt van carri[KA2]re als zangeres-danseres en vormt meidengroepje met haar vriendinnen, tot groot ongenoegen van Byron. Kleurrijke zwarte toestanden met opwindende reggae-muziek. De liedjes die Smith 'zingt' zijn gedubd door Trilla Jenna.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anjela Lauren Smith op televisie komt.

Reageer