Quintín Bulnes

Acteur

Quintín Bulnes is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

La barranca sangrienta

1961 | Western

Mexico 1961. Western van Federico Curiel. Met o.a. Ana Bertha Lepe, Julio Alemán, Oscar Pulido en Quintín Bulnes.

Laatste deel van de trilogie LOS ENCAPUCHADOS DEL INFIERNO. Na veel wederwaardigheden (sinds de laatste avonturen zijn er twee jaar verstreken) slagen noch de bandieten noch de gemaskerde held erin de schat te verwerven: die blijft door een explosie voor altijd verborgen. Net als bij zij voorgangers zijn er drie episodes: La barranca sangriente, Secuestro trágico en Intrigas de muerte. Net zo slecht als zijn voorgangers.

Muñecos infernales

1960 | Horror

Mexico 1960. Horror van Benito Alazraki. Met o.a. Elvira Quintana, Ramón Gay, Roberto G. Rivera en Quintín Bulnes.

Enkele kleine, levende poppen doden degenen die een afgodsbeeld uit een tempel op Haïti gestolen hebben. Gegarneerd met wat vampirisme viel deze horrorfilm, vaag geïnspireerd door THE DEVIL DOLL helemaal niet slecht uit.

Mundo salvaje de Barú

1958 | Avonturenfilm

Mexico 1958. Avonturenfilm van Vicente Oroná. Met o.a. Ana Bertha Lepe, Wilson Viana, José Elías Moreno en Quintín Bulnes.

Een jongeman is jaren geleden in het oerwoud verdwaald en moet nu allerlei rampspoed het hoofd bieden. De opvolger van BARU, EL HOMBRE DE LA SELVA; op zijn minst een even pijnlijke vergissing als zijn voorganger.

Los Diablos del terror

1958 | Avonturenfilm

Mexico 1958. Avonturenfilm van Fernando Méndez. Met o.a. Gastón Santos, Alma Rosa Aguirre, Pedro de Aguillón en Quintín Bulnes.

Een bende bandieten ontvoert een jurist en een meisje, maar een zekere Gastón en diens vriend 'Coyote Loco' proberen hen te bevrijden. Ondanks de verschrikkelijke kleuren en de voortdurende poses van play-boy Santos, is Méndez er in geslaagd een western van enig niveau te produceren.

Barú, el hombre de la selva

1958 | Avonturenfilm

Mexico 1958. Avonturenfilm van Vicente Oroná. Met o.a. Ana Bertha Lepe, Wilson Viana, José Elías Moreno en Quintín Bulnes.

Een jongeman is ooit verdwaald geraakt in het oerwoud en krijgt het nu aan de stok met een stel schipbreukelingen die op zijn terrein komen. Een kinderachtig verhaal en slechte rollen, maar mooie beelden.

El Ratón

1956 | Sportfilm

Mexico 1956. Sportfilm van Chano Urueta. Met o.a. Raúl 'Ratón' Macías, Annabelle Gutiérrez, Alfredo Sadel en Quintín Bulnes.

Een bokser neemt een uitdaging aan om geld bijeen te krijgen voor een bevriende zanger die geopereerd moet worden. Een uitermate pover sportdrama dat sterk doet denken aan de voorgaande film van de regisseur, EL GRAN CAMPEON.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Quintín Bulnes op televisie komt.

Reageer