Stanley Kaufman

Acteur

Stanley Kaufman is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Outdoorsters

1976 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1976. Komedie van Charles Kaufman. Met o.a. David Orange, Barbara Marineau, David Strathairn, Tina Maria Steiano en Nicky Beim.

Bouwvakker Orange krijgt het op een dag op de heupen van het leven in de grootstad. Hij besluit met vrouw (Marineau) en kinderen (Steiano en Beim) terug de wildernis in te trekken en een nieuw leven te beginnen. De rest van de familie is er niet al te happig op, maar niets kan hem van gedachten doen veranderen. Ze maken kennis met Indiaan Strathairn die hen de geheimen van het leven in de wildernis leert kennen. Totaal geflipte film die bedoeld is als parodie op ADVENTURES OF THE WILDERNISS FAMILY. Er zit haast geen samenhang in de hele film die van de hak op de tak springt, regelmatig onderbroken wordt door de meest krankzinnige 'publiciteitsspots' en waarin de personages zich op de meest onvoorspelbare manier gedragen. Een typisch Troma-product dat opvalt door zijn verdoorgedreven wansmaak. Het scenario van Kaufman en Straw Weisman speelt zich af in Shang-Hi, 1913, maar de film is toch in het Amerika van de jaren 1970 gesitueerd. Filmdebuut van Strathairn. G. Gordon Liddy en Morey Amsterdam spelen niet-gecrediteerd mee. Mike Spera stond achter de camera. Na een haast onopgemerkte release heruitgebracht in 1983 als WHEN NATURE CALLS. Voor de liefhebbers.

The Battle of Love's Return

1971 | Komedie

Verenigde Staten 1971. Komedie van Lloyd Kaufman. Met o.a. Lloyd Kaufman, Lynn Lowry, Stanley Kaufman, Andy Kay en Ida Goodcutt.

Acrombie (Kaufman) is een dromer, pechvogel en schlemiel. Hij is verliefd op het dienstertje van de koffie-shop maar is zo verlegen dat hij er zelfs geen koffie durft te gaan drinken. Hij wil een oud vrouwtje de straat helpen oversteken, maar deze schreeuwt moord en brand. Hij wordt aangereden door een auto en krijgt zelf de schuld. Zo komt hij te laat op het werk en wordt ontslagen. Het lijkt wel of hij de hele wereld tegen heeft. Onvoorstelbaar debiele komedie waarmee de latere baas van TROMA- productions debuteerde als cineast. Amateuristisch, chaotisch en onsamenhangend. Kaufman, die zelf ook de hoofdrol vertolkte en het scenario schreef (even onbegrijpelijk als de titel), bewijst dat hij geen greintje acteertalent bezit. Ted Gershuny praat het episodische geheel aan elkaar met een humoristisch bedoeld commentaar. Frank Vitali filmde het verhaal in kleur en Acrombie's dromen in zwart-wit. Wie goed oplet krijgt ook even Oliver Stone te zien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stanley Kaufman op televisie komt.

Reageer