Cathy Dupray

Acteur

Cathy Dupray is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Jeanne et Marie

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Jacques Courtenay. Met o.a. Lise Pinson (Lise Moineau), Alban Ceray, Guia Lauri (Lauretta Guillou), Cathy Dupray en André Kay.

Banale heteroseksuele en lesbische liefdesgeschiedenissen en dromen van uiteenlopende aard in een droomvilla aan de oever van een droommeer, inclusief een priv[KA1]e-vliegtuig en alles wat daar verder nog bijhoort: iedereen is mooi en iedereen is rijk. Van dit Hamiltoniaanse product (opzettelijk onscherpe beelden, slow-motion, mistige esthetische belichting) zullen de toeschouwers niet dusdanig verloederen dat ze alleen nog maar naar seksfilms gaan.

Sophie, secrétaire experte en langues

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Michel Baudricourt. Met o.a. Jack Gatteau, Nicole Ginoux, Cathy Dupray en Kris Lara.

Het zijn niet de talen waaraan u denkt die deze rare secretaresse beoefent! Wat erotisch gedartel met enkele anderen. Helaas, een complete puinhoop.

La Décharge victorieuse

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Michel Baudricourt. Met o.a. Richard Allan, Nicole Ginoux, Jack Gatteau, Cathy Dupray en Mika.

Na een bioscoop te hebben geërfd besluit Eve deze weer te verkopen, na diverse verwikkelingen van hetersoseksuele en lesbische aard. Eva verkoopt hem aan een Russische immigrant die hem verandert in een club voor vrijhandel: 'Raspoetin'. De enige curiositeit in deze warrige rolprent zit aan het slot. Vlak voor een groot scherm waarop een film draait van...Michel Baudricourt vindt een seksfeest plaats!

L' Aubergine est bien farcie

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Michel Baudricourt. Met o.a. Cathy Dupray, Mika, Dominique Aveline, Jack Gatteau en Richard Allan.

Stunten van twee vrouwelijke politieagenten op het seksuele vlak, inclusief de verplichte orgie tot slot: van geen enkel belang. Ook bekend als PLAISIRS.

Esclave pour couple

1981 | Drama, Erotiek

Frankrijk 1981. Drama van Andrée Marchand. Met o.a. Guy Royer, Nicole Ginoux, Christina Duenner, Cathy Dupray en Dominique Irissou.

Een knap slechte titel voor een film die door enkele overbodige sc[KA2]enes helaas bij het verdoemde seksfilmgenre hoort. In feite is het een typisch, zo men wil pretentieus, melodrama. Portret van een overheersende, sadistische, hautaine en stinkjaloerse vrouw, ook nog eens volslagen schizofreen. Zij neemt een jong meisje in dienst dat zich aan haar grillen moet onderwerpen. Ze eindigt haar leven verlamd als gevolg van een per ongeluk zelf afgevuurd pistoolschot. Ginoux valt op in deze rol, terwijl (voor één keer in dit genre) het scenario, van Delpard, iets voorstelt.

Diane

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Michel Baudricourt. Met o.a. Jack Gatteau en Cathy Dupray.

De ondertitel zegt alles: straalt een verveling uit, die niet eens opvalt. Ook bekend als LES FESSES DE L'HOTESSE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cathy Dupray op televisie komt.

Reageer