Paul Scardon

Acteur

Paul Scardon is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Man from the Rio Grande

1943 | Western

Verenigde Staten 1943. Western van Howard Bretherton. Met o.a. Don 'Red' Barry, Wally Vernon, Nancy Gay, Twinkle Watts en Kirk Alyn.

Watts, een meisje van acht en een grootheid op de schaats, werd door Republic ingezet in westerns. Eerst speelde zij bij Barry, daarna moest Allan Lane eraan geloven. Zodoende kun je plotseling in het wilde westen een meisje zien schaatsen (ooit zoiets gezien?). In deze film erft zij een ranch waar anderen natuurlijk op loeren.

The Fargo Kid

1940 | Western

Verenigde Staten 1940. Western van Edward Killy. Met o.a. Tim Holt, Ray Whitley, Emmett Lynn, Jane Drummond en Cy Kendall.

W.C. Tuttles verhaal voor de derde maal verfilmd na MAN IN THE ROUGH uit 1928 en THE CHEYENNE KID uit 1933. Holt is nu de man die aangezien wordt voor een revolverheld. Het gegeven is nogmaals zeer redelijk verfilmd.

The Goddess

1915 | Drama

Verenigde Staten 1915. Drama van Ralph Ince. Met o.a. Anita Stewart, Earle Williams, Paul Scardon, William Dangman en Ned Finley.

Serial in vijftien hoofdstukken. Stewart is door drie miljonairs grootgebracht. Ze denkt door de hemel gezonden te zijn om goed werk te verrichten. Een hypnotiseur gooit roet in het eten door haar te misbruiken voor eigen doeleinden. Maar als een slangebeet de schurk naar het hiernamaals heeft bevorderd kan Stewart haar vriend Williams definitief in de armen sluiten. Ince - broer van Thomas en John - regisseerde voor Vitagraph, die er succes mee had. Stewart was een schoonzuster van Ince.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Scardon op televisie komt.

Reageer