John Hemphill

Acteur, Scenarist

John Hemphill is acteur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Sodbusters

1994 | Western, Komedie

Canada/Verenigde Staten 1994. Western van Eugene Levy. Met o.a. Kris Kristofferson, John Vernon, Fred Willard, Max Gail en Wendel Meldrum.

Originele satire, die een heel geanimeerde western-parodie is. Destiny (Kristofferson) is een mysterieuze schutter, die in het stadje Marble Hat in Colorado betrokken raakt bij een lokale ruzie tussen de boeren, geleid door Fred Willard en de veehouders onder leiding van een kwaadaardige trein-magnaat (Vernon). Deze tv-film verflauwt enigszins door een voortsukkelend verhaal, geschreven door John Hemphill en regisseur Levy. De grappigste sc[KA2]enes zijn het fragment bij de begraafplaats en die met de logge dorpssmid (Pickens Jr.) en de gevoelige rancher (Gail), die homofiel blijken te zijn en hun ogen niet van elkaar af kunnen houden. Levy verdient lof voor het laten slagen deze prent. De prima cast zet duidelijke types neer. Heerlijke beelden van Ontario, Canada van Ray Brownstein en toepasselijke muziek van Bill Godderd.

The Pink Chiquitas

1986 | Komedie, Sciencefiction, Erotiek

Canada 1986. Komedie van Anthony Currie. Met o.a. Frank Stallone, Claudia Udy, Bruce Pirrie, Elizabeth Edwards en John Hemphill.

De broer van Sylvester Stallone, Frank, speelt een detective die onderzoek doet naar een sexy meteoriet die de vrouwen van een stadje in zijn ban heeft. De acteurs in deze mislukte, flauwe klucht doen een wedstrijd wie het meest overdreven kan acteren. Enige liedjes worden gezongen door Stallone en Eartha Kitt, die ook de 'stem' van de meteoriet verzorgde. Scenario van regisseur Currie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Hemphill op televisie komt.

Reageer