Myriam David

Acteur

Myriam David is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Le bois de justice

1989 | Thriller

Frankrijk 1989. Thriller van Raymond Vouillamoz. Met o.a. Jean-Philippe Écoffey, Myriam David, Nils Tavernier, Jacques Denis en Pierre Maulini.

Twee broers, de een gebocheld en lelijk (Ecoffey) en de ander een knappe rokkenjager (Tavernier), haten elkaar door een onverkwikkelijke erfeniskwestie. Tussen hen staat bovendien de perverse David en dat leidt tot moord. Scenario van Tavernier O'Hagan.

Haute tension: le bois de justice

1989 | Drama

Frankrijk 1989. Drama van Raymond Vouillamoz. Met o.a. Jean-Philippe Écoffey, Myriam David, Nils Tavernier, Jacques Denis en Pierre Maulini.

Twee broers, de een gebocheld en lelijk (Ecoffey) en de ander een knappe rokkenjager (Tavernier), haten elkaar door een onverkwikkelijke erfeniskwestie. Tussen hen staat bovendien de perverse David en dat leidt tot moord.

Jeux d'artifices

1987 | Drama

Frankrijk 1987. Drama van Virginie Thévenet. Met o.a. Myriam David, Gaël Sequin, Ludovic Henry en Dominique Gould.

Eric en Elisa worden al jong weeskinderen. Ze 'overleven' dit in materieel opzicht door 'tableaux vivants' te componeren, die ze op foto's verkopen. Zo blijven ze buiten bereik van de wereld der volwassenen, die ze uiteindelijk flink het hoofd moeten bieden, met het risico dat het vreemde span uiteenvalt. Allemaal even interessant en irritant als LA NUIT PORTE-JARRETELLES. Soms fascinerend, omdat alles zich hier in de blikken, de woorden en het gedrag afspeelt. Irritant, omdat het uiteindelijk in de buurt van Eric Rohmer komt, maar dan gemakzuchtiger, minder 'af' en rommeliger. Een zowel intelligente als verwarrende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Myriam David op televisie komt.

Reageer