John Alderman

Acteur

John Alderman is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Delinquent School Girls

1975 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Misdaad van Gregory Corarito. Met o.a. Michael Pataki, Bob Minor, Stephen Stucker, Sharon Kelly en Brenda Miller.

Drie gevaarlijke misdadigers ontsnappen uit het State Asylum for the Criminally Insane. Na enkele inbraken en verkrachtingen komen ze terecht in een verbeteringsgesticht voor meisjes, waar ze professor Campbell betrappen die juist een van de leerlingen verdoofd heeft en een slang wil loslaten op haar naakte lichaam. En dat is nog maar het begin van deze actiethriller die tracht om alle bekende elementen op een rijtje te zetten. Hij slaagt er slechts in om ongewilde lachbuien bij de toeschouwer te veroorzaken door de opeenstapeling van vulgariteiten. Wat moet doorgaan voor een scenario werd geschreven door Corarito, John Lamb en Maurice Smith. Louis Horvath filmde het. Maar waren er ook acteurs gecontracteerd? Ook bekend als SIZZLERS.

This Is a Hijack

1973 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Barry Pollack. Met o.a. Adam Roarke, Neville Brand, Jay Robinson, Lynn Borden en Milt Kamen.

Een onfortuinlijke gokker probeert van zijn enorme speelschulden af te komen door een privé-vliegtuig te kapen en losgeld te eisen. Dit standaardwerkje bewandelt de gebruikelijke paden en kent geen hoogtepunten, noch opwinding. Wel een gewelddadig slot.

The Erotic Adventures of Zorro

1973 | Erotiek

Duitsland/Verenigde Staten 1973. Erotiek van Robert Freeman. Met o.a. Robyn Whiting, Douglas Frey, Penny Boran, Jude Farase en John Alderman.

Leuke titel, maar vreemd genoeg is er in de film geen sprake van Zorro en aangezien iedereen constant in z'n blootje rondhuppelt is al evenmin af te leiden waar en in welke periode de film zich afspeelt. Verder is dit wanstaltige produkt noch erotisch, noch avontuurlijk en is de titel dus op z'n zachtst gezegd ongelukkig gekozen.

Stacey!

1973 | Thriller

Verenigde Staten 1973. Thriller van Andy Sidaris. Met o.a. Anne Randall, Alan Landers, James Westmoreland, Marjorie Bennett en Anitra Ford.

Een onbegrijpelijk verhaal over een oude dame, die een vrouwelijke detective aan het werk zet om haar erfgenamen onder de loep te nemen. Wie uiteindelijk goed of slecht is, blijft in nevelen gehuld. De film is slecht, dàt wel. En daarin speelt juffrouw Stacey een wel heel passieve rol. Irriterende, op den duur zeer onaangename muziek van veteraan jazz-musicus Don Randi.

Crypt of the Living Dead

1972 | Horror

Verenigde Staten 1972. Horror van Ray Danton. Met o.a. Teresa Gimpera, Andrew Prine, Patty Sheppard, Mark Damon en Ihsan Genik.

Antropoloog opent graf van Hannah, vampier-bruid van kruisridder Louis VII, en ontdekt te laat dat lokale praatjes op waarheid berusten: Hannah herneemt haar bloedlustige praktijken van weleer. Goedkoop horrorwerkje goochelt onbekommerd met weerwolf- en vampierthema's. Geregisseerd door de voormalige Hollywood-acteur. Ook bekend als: VAMPIRE WOMAN en HANNAH, QUEEN OF THE VAMPIRES.

The Hard Road

1970 | Drama

Verenigde Staten 1970. Drama van Gary Graver. Met o.a. Connie Nelson, John Alderman, Catherine Howard, Gary Kent en Liz Renay.

VV

Dandy

1970 | Erotiek

Verenigde Staten 1970. Erotiek van Charleton Wilson. Met o.a. Cynthia Dennis, Steve Vincent, Lou Anne Roberts, John Alderman en Ed Kelly.

Niet onaardige softseks rond Dennis een knap, onschuldig maar nieuwsgierig meisje dat de sekstoer opgaat om te leren dat dit niet (steeds) mag vereenzelvigd worden met liefde. Na een eideloze rij mannen (en vrouwen) die haar gebruiken en misbruiken eindigt alles in een orgie op zijn Romeins met mooie starlets en atletische goden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Alderman op televisie komt.

Reageer