Julio Iglesias

Acteur

Julio Iglesias is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dalida Follies

1990 | Biografie

Frankrijk 1990. Biografie van André Frédérick. Met o.a. Dalida, Mireille Mathieu, Annie Cordy, Petula Clark en Thierry Le Luron.

De Franse zangeres Dalida heeft op 3 mei 1987 zelfmoord gepleegd en deze televisiefilm is een hommage, waarin de verschillende meewerkende zangers en acteurs haar nagedachtenis levend proberen te houden. Een montage van archiefmateriaal waarin natuurlijk talrijke van hun liedjes een rol spelen, vermengd met allerlei herinneringen. Soms goed en soms minder goed, zoals zo vaak met dit soort projecten het geval is.

Me olvide de vivir

1980 | Musical, Documentaire, Drama

Spanje/Verenigde Staten 1980. Musical van Orlando Jiminez Leal. Met o.a. Julio Iglesias, Isa Lorenz, Carol Lynley, Emilio Gutierrez Caba en Antonio Gamero.

Zanger Iglesias zal op tournee gaan door de Verenigde Staten, maar rekt zijn verblijf in tussenstation Mexico steeds langer uit in het besef dat hij door zijn carrière onvoldoende aan ontspanning en romantiek is toegekomen. In deze simpele film trekt de zingende ex-voetballer voornamelijk langs toeristische bezienswaardigheden of door luxe hotels. Hij zingt relatief weinig, maar de fans van zijn charmante glimlach kunnen bij dit stervehikel een overdosis halen.

La Vida sigue igual

1969 | Biografie, Musical

Spanje 1969. Biografie van Eugenio Martín. Met o.a. Julio Iglesias, Jean Harrington, Charo López en Micky.

Een soort biografie van de heden ten dage door iedereen aanbeden Iglesias. Een wonderlijke produktie van Martín, die meer bekendheid geniet als regisseur van co-produkties en genrefilms.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julio Iglesias op televisie komt.

Reageer