Shinobu Yaguchi

1967 Regisseur, Scenarist, Cameraman, Componist, Editor

Shinobu Yaguchi (1967) is regisseur, scenarist, cameraman, componist en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Waterboys

2001 | Experimenteel

Japan 2001. Experimenteel van Shinobu Yaguchi. Met o.a. Naoto Takenaka, Kuen Kondo, Akifumi Miura, Hiroshi Tamaki en Satoshi Tsumabuki.

One Piece!

1999 |

Japan 1999. Suzuki Takuji en Shinobu Yaguchi. Met o.a. Shionoya Keiko, Kiuchi Masumi, Jitsunashi Satoru, Nekota Nao en Tanaka Yoji.

Himitsu no Hanazono

1996 | Komedie

Japan 1996. Komedie van Shinobu Yaguchi. Met o.a. Naomi Nishida, Go Riju en Taketoshi Naitô.

Sakiko Suzuki (Nishida) werkt bij een bank. De bank wordt overvallen en Sakiko wordt als gijzelaarster meegenomen door gangsters. In de buurt van Mount Fuji, in een onherbergzame streek stort de vluchtauto in een ravijn en Sakiko is de enige, die overleeft. Ze wordt later gevierd als de heldin van de dag. De buit wordt nimmer teruggevonden, maar Sakiko weet waar die is - alleen ze kan er niet bij. Sakiko heeft een zwakte: geld. Ze stelt alles in het werk om bij de buit te komen en wordt daarbij aardig geholpen door het toeval. Zo moet ze professor Morita (Naito) zover zien te krijgen haar te helpen, want hij kent de omgeving zeer goed, maar hij helpt alleen zijn eigen studenten, die geologie bij hem studeren. Dus gaat Sakiko studeren om een diploma te halen, zodat ze zich kan laten inschrijven bij professor Morita; zijn college is vol, maar een student komt om, en er komt toch een plaatsje vrij voor Sakiko... Ze wordt en passant zwemkampioene, enz. enz. Een hilarische film, die heel origineel gedaan is, al rammelt er wel het een en ander aan vanwege het bescheiden budget. De schattige Nishida, die het leuk doet is geen onbekende in de modewereld. Het scenario is van Takuji Suzuki en regisseur Yaguchi. Het camerawerk is van Masahiro Kishimoto.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shinobu Yaguchi op televisie komt.

Reageer