Li Tso-Nan

Regisseur

Li Tso-Nan is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Tattoo Connection

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Jim Kelly, Chen Hsing, Tan Tao-Liang, Yang Sze en Tsang Fu-Hung.

Een kolossale diamant verdwijnt tijdens een expositie te Hong Kong. Een verzekeringsagent hakt zich een weg door een haag van bedenkelijke figuren naar de dader. Harde staaltjes kung fu afgewisseld met bedroevend acteerwerk. Jim Kelly met verve in de weer.

The Hot, the Cool and the Vicious

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Tan Tao-Liang, Don Wang, Lu Chun, Sun Chia-Lin en Kuai Yen.

China. Provincie Hunan in de jaren twintig. Burgemeester Yuen Li-Yeng heeft een vermogen vergaard middels valsemunterij. Politiechef Lu Tung-Chun tracht aan deze malafide praktijken een eind te maken. Een snerpende vechtfilm met stripachtig geconcipieerde karakters. Een 'must' voor de liefhebber.

Edge of Fury

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Ho Chung-Tao, Yasuaki Kurata, Michele, Danna en Lu Chun.

Chauffeur van succesvolle zakenman druk in de weer om naam werkgever te zuiveren in heroïneschandaal. Zeldzaam incompetent acteerwerk afgewisseld met virtuoze kung fu-gevechten. Ook bekend als THE HONG KONG CONNECTION.

Eagle's Claws

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Chi Kuan-Chun, Wang Tao, Chang I, Kao Fei en Hua Ling.

De voortdurende vijandelijkheden tussen de beoefenaars van de Mantis-stijl en de studenten van de Eagle`s Claw-techniek zijn het onderwerp van een vlak, routineus Kung Fu-werkje, dat opvalt door abominabel acteren. In sommige landen is de film uitgebracht als RETURN OF THE INCREDIBLE KUNG FU MASTER (hoewel de film met die serie niets te maken heeft).

Chinese Kung Fu Against Godfather

1974 | Actiefilm

Hongkong SAR van China/Nederland 1974. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Kam Tong, Jan Willem Stoker, Ine Veen, Lee Quinn en Willie van Egmond.

Toenemende narcoticahandel in Haagse binnenstad doet rechtschapen Tong Shan in woede ontsteken. Hij spoort verantwoordelijke bandieten op en verslaat ze (op Scheveningse Pier). Naïeve, maar ontwapenende film voert toeschouwer langs merendeel van toeristische bezienswaardigheden in Nederland.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Li Tso-Nan op televisie komt.

Reageer