Sergio Tramonti

Acteur

Sergio Tramonti is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Corsa di primavera

1989 | Familiefilm

Italië 1989. Familiefilm van Giacomo Campiotti. Met o.a. Alessandro Borrelli, Giusi Cataldo, Roberto Citran, Massimo Filimberti en Federico Campiotti.

Een film rond drie acht-jarige jongens in een Italiaans stadje. Het verhaal begint als een van de jongens in het stadje komt wonen met zijn moeder, die gescheiden is. Hij sluit vriendschap met twee andere jongens. Een eerlijke film zonder pretenties, met directe en gevoelige observatie van het gedrag van de jongens. Mooi in beeld gebracht en geredigeerd met natuurlijke, onbedorven charme.

La Pacifista

1971 | Drama

Frankrijk/Italië/Duitsland 1971. Drama van Miklós Jancsó. Met o.a. Monica Vitti, Pierre Clémenti, Daniel Olbrychski, Peter Pasetti en Piero Faggioni.

Een vrouwelijke tv-reporter wordt geterroriseerd door neo-fascistische jongeren, maar weigert de aanvoerder voor de politie te identificeren. Hij moet zich bewijzen door een linkse politicus te doden, wil niet en wordt door 'medestanders' neergeschoten. De politie weigert de reporter te geloven. Jancsó's imponerende cameravoering en massaregie wordt in de eigentijdse, realistische situering van Rome kunstmatig en de individuele spelregie bestaat alleen uit het op het juiste moment op de juiste plek voor de camera krijgen van de acteurs en laat ze verder expressieloos. Een studieobject voor geïnteresseerden in filmtechniek, niet voor wie inzicht wil krijgen in de politieke verdeeldheid in Italië.

Il Dio Serpente

1970 | Horror, Erotiek

Italië/Argentinië 1970. Horror van Pierre Vivarelli. Met o.a. Nadia Cassini, Beryl Cunningham, Sergio Tramonti, Evarist Marquez en Benito Ferrari.

Een onevenwichtig samenraapsel van diverse horror-elementen waarin een jonge Italiaanse via allerlei voodoo-rituelen geofferd wordt aan Jambaya, een liefdesgod die zich manifesteert in de vorm van een slang. Er komen ook zombies en bizarre seksuele specialiteiten aan te pas, maar het raakt allemaal kant noch wal en is bijzonder vervelend.

Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto

1969 | Thriller

Italië 1969. Thriller van Elio Petri. Met o.a. Gian Maria Volonté, Florinda Bolkan, Salvo Randone, Orazio Orlando en Gianni Santuccio.

Een politie-inspecteur vermoordt zijn onberekenbare minnares, maar is zo zeker van zijn eigen onaantastbaarheid dat hij met opzet een aantal sporen nalaat die in zijn richting wijzen. Belast met het onderzoek naar zijn eigen misdaad heeft hij de mogelijkheid om zich alsnog op zijn rivalen te wreken. Deze bekroonde film combineert een psychologische thriller met een aanklacht tegen machtsmisbruik en is in beide opzichten even overtuigend. Een knappe rol van Volonté als de door zijn beroep paranoide geworden inspecteur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Tramonti op televisie komt.

Reageer