Anna Maxwell Martin

1978 Acteur

Anna Maxwell Martin (1978) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Reg

2016 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2016. Drama van David Blair. Met o.a. Tim Roth, Anna Maxwell Martin, Ralph Brown, Kevin Doyle en Elliott Tittensor.

The Night Watch

2011 | Drama, Romantiek, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 2011. Drama van Richard Laxton. Met o.a. Anna Maxwell Martin, Claire Foy, Jodie Whittaker en Harry Treadaway.

Over de levens van vier Londenaren in en na de Tweede Wereldoorlog, die op verschillende manieren met elkaar zijn verbonden. De in mannenkleren gehulde Kay zwerft eenzaam door de gebombardeerde straten van de stad, op zoek naar haar verloren liefde. Viv en de lesbische Helen, die samenwoont met Julia, zijn collega's en vriendinnen, maar durven elkaar hun diepste geheimen niet te vertellen.

White Girl

2008 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2008. Drama van Hettie Macdonald. Met o.a. Anna Maxwell Martin, Holly Kenny, Daniel Mays, Aaron Neil en Tariq Jordan.

Leah verhuist met haar moeder naar Bradford in Birmingham. De wjik bestaat voornamelijk uit moslims en Leah voelt zich geĆ­soleerd en kan haar draai niet vinden. Dan raakt ze gefascineerd door de islam, wat haar moeder grote zorgen baart.

Midsomer Murders: Murder on St. Malley's Day

2002 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Peter Smith. Met o.a. John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Desmond Barritt en Peter Wight.

Op de dag uit de titel legt Barnaby (Nettles) een bezoekje af aan het dure jongensinternaat Devington College in Midsomer Parva. Er worden sportwedstrijden gehouden en bij het onderdeel hardlopen zakt een jongen in elkaar voor de ogen van Barnaby. Even later blijkt hij te zijn overleden aan steekwonden. Barnaby die zijn assistent Troy (Casey) erbij roept, komt tot de conclusie dat de jongen op het parcours door het bos tijdens de run gestoken moet zijn. Samen met Troy ontdekt hij het bestaan van de Pudding Club, een elitaire vereniging met meedogenloze regels van o.a. zelfjustitie. Onaangenaam voor het schoolbestuur, maar de boosdoeners moeten in de kraag worden gevat en mogen hun gerechte straf niet ontlopen. Geen gemakkelijke taak in het wereldje van dure en machtige ouders met veel invloed, maar Barnaby en Troy laten zich niet van de wijs brengen. Het scenario is van Andrew Payne naar de roman van Caroline Graham. Aflevering 23, de vierde uit de vijfde serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anna Maxwell Martin op televisie komt.

Reageer