Tereza Grygarová

Acteur

Tereza Grygarová is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

O trech ospalych princeznach

1998 | Familiefilm, Fantasy

Tsjechië 1998. Familiefilm van Svatava Simonová. Met o.a. Tereza Grygárova, Sabina Králová, Sárka Ullrichová, Matey Hádek en Viktor Preiss.

Dit is het sprookje van de drie huwbare prinsessen die overdag verveeld en vermoeid zijn, maar de ganse nacht lijken te kunnen dansen. Mandenmaker Peter (Hádek) wordt verliefd op de jongste en met de hulp van een goede fee zorgt hij ervoor dat het drietal weer normaal wordt, zodat de koning zich geen zorgen meer hoeft te maken over hun lusteloze gedrag. Het scenario is van Jana Knitlová. Het camerawerk is van Jiri Kadanka.

O trech ospalých princeznách

1997 | Familiefilm, Fantasy

Tsjechië 1997. Familiefilm van Svatava Simonová. Met o.a. Matej Hádek, Tereza Grygarová, Sabina Králová, Sárka Ullrichová en Viktor Preiss.

De koning (Preiss) begrijpt niet waarom zijn dochters Lina (Grygarov[KA1]a), Klara (Kr[KA1]alov[KA1]a) en Maria (Ullrichov[KA1]a) altijd zo verschrikkelijk moe zijn. Ze zijn te moe om op te staan, te moe om zich aan te kleden, te moe om te eten, te moe om op te zijn, te moe om trouwgrage prinsen te ontvangen enz. `s Ochtends staan er wel bijna geheel versleten dansschoentjes voor hun slaapkamerdeuren. Dansen ze soms de ganse nacht? De koning vaardigt een dansverbod uit en plaatst schildwachten voor de deuren van hun vertrekken. Het lijkt niet te helpen totdat de mandenvlechter Peter (Hádek) in het geweer komt met de hulp van een goede fee. Als beloning mag hij huwen met de jongste prinses op wie hij verliefd is. En zij leefden nog heel lang en gelukkig. Degelijke sprookjesfilm voor kleine kijkers, die net iets langer duurt dan een uur - een ideale lengte. Het scenario is van Jana Knitlová. Het camerawerk is van Jirí Kadanka.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tereza Grygarová op televisie komt.

Reageer