Thomas Kronthaler (1967) is regisseur en scenarist.
Er zijn 7 films gevonden.

Schluss! Aus! Amen!

2014 | Komedie

Duitsland 2014. Komedie van Thomas Kronthaler. Met o.a. Saskia Vester Saskia Vester, Heinz-Josef Braun, Fanny Krausz en Franz Xaver Brückner.

24 Milchkühe und kein Mann

2013 | Romantiek, Komedie

Duitsland 2013. Romantiek van Thomas Kronthaler. Met o.a. Jutta Speidel, Robert Giggenbach en Stefan Murr.

De melkboerin en weduwe Elli leert via partnerbemiddeling de Afrikaan Raymond kennen. In de Beierse provincie veroorzaakt het ongelijke paar voor de nodige irritatie.

Das Leben ist ein Bauernhof

2012 | Komedie

Duitsland 2012. Komedie van Thomas Kronthaler. Met o.a. Carin C. Tietze, Heio von Stetten, Dominic Raacke en Katharina Leonore Goebel.

De melkboerin en weduwe Elli leert via partnerbemiddeling de Afrikaan Raymond kennen. In de Beierse provincie veroorzaakt het ongelijke paar voor de nodige irritatie.

Zimmer mit Tante

2010 | Komedie

Duitsland 2010. Komedie van Thomas Kronthaler. Met o.a. Jutta Speidel, Nadia Hilker en Ingo Naujoks.

Het leven van de excentrieke kunstenares Johanna Seelig, die in een voormalig pension aan zee woont, verandert totaal als ze op een dag haar zeventienjarige rebelse nichtje Malu in huis neemt.

Gletscherblut

2009 | Drama

Duitsland 2009. Drama van Thomas Kronthaler. Met o.a. Lisa Martinek, Günther Maria Halmer en Tim Bergmann.

Markus Heuberger keert naar zijn geboorteplaats in Tirol terug voor de bruiloft van zijn ex-vriendin Lisa Hirtner met zijn eeuwige vijand, glacioloog Carlo Bonatti. Daarnaast wil hij de verkoop van zijn ouderlijk huis met burgemeester Hirtner bespreken, Lisa's vader.

Tango zu dritt

2007 | Komedie

Duitsland 2007. Komedie van Thomas Kronthaler. Met o.a. Nina Proll, Jürgen Tonkel, Aglaia Szyszkowitz en Diego Wallraff.

Als de gelukkig getrouwde boerin Evi een cursus tangodansen in de stad wint, besluit ze haar beste vriendin Dora mee te nemen. Het duurt echter niet lang voor ze haar hart verliest aan de knappe Argentijn Miguel.

Plötzlich Opa

2006 | Komedie, Drama

Duitsland 2006. Komedie van Thomas Kronthaler. Met o.a. Günther Maria Halmer, Max Felder en Christiane Blumhoff.

Een chagrijnige restauranteigenaar is niet blij met de komst van zijn dertienjarige kleinzoon - de ouders van de jongen zijn bij een ongeluk omgekomen - maar hij gaat langzaam steeds meer voor het kereltje voelen.