Steve Wang

Regisseur, Scenarist, Producer, Editor

Steve Wang is regisseur, scenarist, producer en editor.
Er zijn 6 films gevonden.

The daughter-in-law

1995 |

Taiwan 1995. Steve Wang. Met o.a. Chiu Kang-Chien en Huang Su-chun.

Ah-Di heeft als Taiwanees soldaat in het Japanse leger gediend en heeft zijn trauma's na twintig jaar nog steeds niet verwerkt. Om zijn eenzaamheid te verlichten adopteert Ah-Di een zoon en een dochter, met de bedoeling hen later te laten trouwen. Maar als de zoon in dienst moet, blijven Ah-Di en de jonge vrouw samen achter...

Power Rangers - The Movie

1995 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Japan 1995. Actiefilm van Bryan Spicer, Jeff Pruitt en Steve Wang. Met o.a. Karan Ashley, Johnny Yong Bosch, Steve Cardenas, Jason David Frank en Amy Jo Johnson.

Het stadje Angel Grove ligt er rustig bij, evenals de rest van de wereld, die onder bescherming staat van de onversaagde superhelden, de Power Rangers. Deze zes verdedigers van het recht kregen hun speciale krachten van Zordone, een buitenaardse leider van een galactische vredesmacht. Terwijl de jongeren zich onledig houden met hun spelletjes, graven de arbeiders op een bouwplaats een geheimzinnige sarcofaag op. Filmbewerking van een van de populairste tv-series voor de jeugd medio 1990 Mighty Morphin Power Rangers. Lichtvoetig amusement ingebed in een oneindige reeks speciale effecten, maar zonder inhoud van enig belang. Over acteerprestaties dient evenmin gesproken: 'Bruce Lee meets Wayne's World'. De luchtbel die als verhaal dienst doet, werd geschreven door Arne Olsen, naar een verhaal van hemzelf en John Kamps. De camera werd gehanteerd door Paul Murphy. DTS Digital Stereo. Ook bekend als MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS: THE MOVIE.

Ah ba de chingren

1995 | Drama

Taiwan 1995. Drama van Steve Wang. Met o.a. Lee Li-Chun, Fang Reh-Chun, Kuo Zi-Chien, Chang Kuo-Nan en Zou Zi-Yin.

Lin Ah-Dee (Lee Li-Chun) is een vetereaan uit WO II, die door de oorlog impotent is geworden, maar om toch een nageslacht te hebben heeft hij een zoon aangenomen, Spring, voor wie hij een bruid, Tangerine (Fang Reh-Chun) heeft gekocht. Tangerine, die niet lezen en schrijven kan, komt van een arme familie, waar de meisje voor een appel en ei normaliter in de prostitutie belanden.

Guyver 2: Dark hero

1994 | Sciencefiction, Thriller

Japan/Verenigde Staten 1994. Sciencefiction van Steve Wang. Met o.a. Bruno Gianotta, Christopher Michael, Kathy Christopherson en David Hayter.

Lin Ah-Dee (Lee Li-Chun) is een vetereaan uit WO II, die door de oorlog impotent is geworden, maar om toch een nageslacht te hebben heeft hij een zoon aangenomen, Spring, voor wie hij een bruid, Tangerine (Fang Reh-Chun) heeft gekocht. Tangerine, die niet lezen en schrijven kan, komt van een arme familie, waar de meisje voor een appel en ei normaliter in de prostitutie belanden.

Guyver: Dark Hero

1993 | Sciencefiction, Fantasy

Verenigde Staten/Japan 1993. Sciencefiction van Steve Wang. Met o.a. David Hayter, Kathy Cristopherson, Christopher Michael, Bruno Giannotta en Stuart Weiss.

Een buitenaards wezen, de Guyver, heeft bezit genomen van het lichaam van Hayter. Onder normale omstandigheden is er niets aan hem te merken, maar zodra hij kwaad wordt, verandert hij in een geharnaste superheld. Een onweerstaanbare drang leidt hem naar de grotten van Utah, waar hij zich bij een expeditie aansluit. Ze ontdekken een ruimteschip dat wel eens de sleutel zou kunnen zijn tot het geheim van de Guyver. Zijn oude vijand, Kronos Corporation die uit is op de wereldheerschappij, toont interesse voor de ontdekking. Vervolg op THE GUYVER (1992), over een sterke, avontuurlijke superheld; geschikt voor kijkers met een beschedien IQ. Het is nu niet veel beter met de Guyver die het moet opnemen tegen een dierlijk aandoende verzameling van maffe mutanten, bedacht door Yoshiki Takaya en tot scenario omgewerkt door Nathan Long. De speciale effecten waren een betere storyline waard. Michael Wojciechowski bracht het allemaal in beeld. Dolby Stereo S.R.

The Guyver

1991 | Sciencefiction, Actiefilm, Horror

Verenigde Staten/Japan 1991. Sciencefiction van Steven Wang, Screaming Mad George en Steve Wang. Met o.a. Jack Armstrong, Mark Hamill, Vivian Wu, David Gale en Peter Spellos.

Mislukte SF-film, naar een Japans stripverhaal vol monsters. De titel slaat op een buitenaards wapen, een biologisch harnas dat de drager tot een onzichtbare, insectachtige superheld maakt. Gedrochtelijke vijandelijke buitenaardsen proberen de Guyver af te pakken van een zwakke jongeling, die het harnas per ongeluk heeft aangetrokken. Deze film vol malle monsters die elkaar bestrijden doet denken aan de GODZILLA-films, maar dan met levensgrote beesten, fantastisch vorm gegeven door mede-regisseur Screaming Mad George, maar nooit echt eng. Script van John Purdy, camerawerk van Levie Isaacks.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Wang op televisie komt.

Reageer