Lu Chun

Regisseur, Acteur

Lu Chun is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Hot, the Cool and the Vicious

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Tan Tao-Liang, Don Wang, Lu Chun, Sun Chia-Lin en Kuai Yen.

China. Provincie Hunan in de jaren twintig. Burgemeester Yuen Li-Yeng heeft een vermogen vergaard middels valsemunterij. Politiechef Lu Tung-Chun tracht aan deze malafide praktijken een eind te maken. Een snerpende vechtfilm met stripachtig geconcipieerde karakters. Een 'must' voor de liefhebber.

Mysterious Foot-Works of Kung Fu

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Chan Wa. Met o.a. Chan Wai-Man, Huang Chia-Ta, Charles Heung en Lu Chun.

In het jaar 1915 woedt in het havenstadje Haiyang een verbeten strijd tussen een gangstersyndicaat en een vermaard, rechtschapen kung fu-meester. In dit conflict speelt een simpele, argeloze Shaolin-vechter een belangrijke rol. In deze intelligent gemaakte vechtfilm is de zoals altijd bij dit soort films naïeve plot met terzake doende symboliek onderbouwd. Voortreffelijke kung fu-fragmenten. Huang Chia-Ta staat op de titelrol als Carter Wong, Lu Chun als Tommy Loo. Ook bekend als MYSTERIOUS FOOT-WORKS OF SHAOLIN.

Edge of Fury

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Ho Chung-Tao, Yasuaki Kurata, Michele, Danna en Lu Chun.

Chauffeur van succesvolle zakenman druk in de weer om naam werkgever te zuiveren in heroïneschandaal. Zeldzaam incompetent acteerwerk afgewisseld met virtuoze kung fu-gevechten. Ook bekend als THE HONG KONG CONNECTION.

Blind Boxer

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Chang Sum. Met o.a. Pai Piao, Lu Chun, Hu Yin-Yin en Kao Yam.

Onduidelijke multinational organiseert illegale bokstoernooien waarin rechtschapen Chinezen nobel sneven. Blinde kung fu-vechter maakt eind aan malafide praktijken. Bedroevende chaos.

Who Killed Bruce Li

1975 | Actiefilm

Taiwan 1975. Actiefilm van Lu Chun. Met o.a. Ron Van Cleef, Charles Bonet en Thomson Kao-Kan.

Een Amerikaanse karate-expert ontdekt dat Bruce Lee op instigatie van een malafide multinational is vermoord. Hij ontmantelt de organisatie met keihard handen- en voetenwerk. Een te verwaarlozen film. Lu Chun regisseerde onder pseudoniem Tommy Loo Chung. USA-titel: THE BLACK DRAGON REVENGES, GB-titel: THE DEATH OF BRUCE LEE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lu Chun op televisie komt.

Reageer