Susanna Capurso is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Du oder keine

2001 | Romantiek, Drama, Komedie

Duitsland 2001. Romantiek van Marco Serafini. Met o.a. Florian Fitz, Julia Thurnau, Katharina Meinecke, Gerd Baltus en Sebastian Bezzel.

Het scenario van regisseur Serafini en Susanne Hertel behelst een onbenullige liefdesgeschiedenis over schrandere hotelreceptionist Leonard (Fitz), die door zijn werk veel mensen helpt, maar zelf in de romantiek zwaar te kort komt. Als topmodel Sandy (Campbell) midden in de nacht aankomt en als vervolgens haar bagage verdwijnt, besluit Leonard van de regels af te wijken en de zaken met het meisje te vermengen. Dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje, maar op het einde valt alles op zijn plaats, het zij hen gegund, maar het neemt niet weg dat deze film bedoeld is voor simpele zielen, die liever niet nadenken. Het camerawerk is van Bernd Neubauer.

...con amore Fabia

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Maria Teresa Camoglio. Met o.a. Laura Uzzanu, Sante Maurizi, Rosa Maria Tavolucci, Emma Medas en Serena Camboni.

De eindexamenfilm van Camoglio, die afstudeerde aan de Deutsche Film- und Fernsehakademie in Berlijn gaat over de jonge Uzzanu, die tijdens een zomer op haar geboorte-eiland Sardinië ontdekt dat zij haar milieu ontgroeid is. Ze is een zelfstandige, drijvende kracht, die haar jongere zusje ondersteunt, terwijl zij niet meer begrepen wordt door haar conservatieve moeder. Ze bespeurt dat ze niets kan doen voor haar weinig krachtige, nog onvolwassen broer, die geen werk kan krijgen en maar wat aanklooit met drugs. Een mooie, gevoelige film over het breken met traditie en een generatiekloof, die ook nog een cultuurverschil laat zien. De veelbelovende maakster schreef zelf het scenario.