Jillian Murray

Acteur

Jillian Murray is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cougar Hunting

2011 | Komedie

Verenigde Staten 2011. Komedie van Robin Blazak. Met o.a. Randy Wayne, Jareb Dauplaise en Jillian Murray.

Drie vrienden besluiten naar Aspen te vertrekken om daar hun liefdesleven een boost te geven. Ze zijn echter niet op zoek naar leeftijdsgenoten maar gaan op 'cougar jacht', rijke oudere vrouwen die het hebben voorzien op knappe jonge mannen!

Wild Things: Foursome

2010 | Misdaad, Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 2010. Misdaad van Andy Hurst. Met o.a. Ashley Parker Angel, Jillian Murray, Marnette Patterson en John Schneider.

Carson Wheetly, de zoon van miljonair Ted Wheetly, raakt verstrikt in een web van leugens nadat hij een nacht heeft doorgebracht met drie vrouwen. Wanneer Carsons vader omkomt tijdens een speedbootongeluk, wordt rechercheur Frank Walker ingeschakeld om de zaak te onderzoeken.

American High School

2009 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2009. Romantische komedie van Sean Patrick Cannon. Met o.a. Talan Torriero, Jillian Murray en Aubrey O'Day.

Op een Amerikaanse middelbare school kijken de laatstejaars reikhalzend uit naar de diploma-uitreiking, het schoolbal en de verkiezing van de Prom Queen. Het belooft een spannende eindstrijd te worden tussen de brave, jonggehuwde Gwen en de bitchy blondine Hillary. Gwen staat echter op het punt te scheiden van haar exhibitionistische echtgenoot en haar rijke rivale buit de situatie zonder scrupules uit. En met een ondermaatse, oversekste directeur, een bloedmooie kunstdocente en tientallen opgewonden klasgenoten, belooft het een stomende, onvergetelijke laatste schoolweek te worden.

Spotswood

1992 | Komedie, Drama

Australiƫ/Verenigd Koninkrijk 1992. Komedie van Mark Joffe. Met o.a. Anthony Hopkins, Ben Mendelsohn, Alwyn Kurts, Bruno Lawrence en John Walton.

De keiharde bedrijfsrevisor Hopkins wordt ingehuurd door de directeur-eigenaar van een mocassin-fabriek in het onooglijke Australische gat Spotswood. Hopkins kan zijn ogen niet geloven; het lijkt wel of de tijd hier honderd jaar is blijven stilstaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jillian Murray op televisie komt.

Reageer