Claudia Bremer

Acteur

Claudia Bremer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Make Love not War - die Liebesgeschichte unserer Zeit

1968 | Drama

Duitsland 1968. Drama van Werner Klett. Met o.a. Gibson Kemp, Claudia Bremer, Joachim Pukasz en Hainz-Karl Diesing.

De Duitse commerci[KA3]ele film (die terecht de bijnaam kreeg 'Pappas Kino') mocht de moraal er graag dubbeldik bovenop smeren, met name als het om opvoedkundige thema's ging. Het achterbakse verhaal van een gedeserteerde Wehrmachtsoldaat die zichzelf toch aangeeft ter wille van een meisje, is meer dan belachelijk.

Katz und Maus

1967 | Drama

Duitsland/Polen 1967. Drama van Hansjürgen Pohland. Met o.a. Lars Brandt, Peter Brandt, Claudia Bremer, Wolfgang Neuss en Ingrid van Bergen.

De spraakmakende verfilming van Günther Grass' novelle over pubers in de oorlogsjaren met de zoon van de toenmalige Bondskanselier Willy Brandt die een IJzeren Kruis op een prominente plaats in zijn zwembroekje wegbergt, wat de Beierse politicus Franz Josef Strausz betitelde als 'smaad ten aanzien van een hoge onderscheiding'. Jammer voor deze erg aardige film: de censuur eiste coupures. Scenario van Michael Hinz, Hansjürgen Pohland, Herbert Weisbach en Helmut Kircher. Camerawerk van Wolf Wirth.

Y Manana?

1966 | Komedie

België 1966. Komedie van Emile Degelin. Met o.a. Jacques Dufilho, Claudia Bremer, Jeanine Bischops en Ketty Van de Poel.

Een onevenwichtige, maar bij vlagen belangwekkende klucht over een Antwerpse diender die tijdens zijn vakantie in Spanje besluit er te blijven. De invloeden van Jacques Tati zijn tamelijk te merken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Claudia Bremer op televisie komt.

Reageer