James Conway

Regisseur, Acteur

James Conway is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Patriots

1994 | Drama

Ierland/Verenigde Staten 1994. Drama van Frank Kerr. Met o.a. Linda Amendola, Mark Newell, Aidan Parkinson, Dermot Petty en Carmel O'Reilly.

Noord-Ierland 1993. Alexis Shannon (Amendola), opgegroeid in Amerika, komt op uitnodiging van IRA-militant Sean McGinnis (Newell) naar Ierland om zich voor de Ierse zaak in te zetten. Amper aangekomen is ze al getuige van een laffe moordaanslag op enkele Britse soldaten. Dit is slechts het begin van twee helse weken. Het naïeve meisje komt terecht in een geweldspiraal die haar meesleept en waaruit ontsnappen onmogelijk blijkt. Huiveringwekkend relaas van een waargebeurde geschiedenis die het uitzichtloze van dit zinloze bloedbad aantoont. Het geweld escaleert tot in het laatste beeld. Hoe een idealistisch meisje als lokaas ingezet wordt in een oorlog die ze amper begrijpt. Sterk, maar deprimerend scenario van regisseur Kerr. Knappe fotografie van Scott Williams.

The Jungle Goddess

1922 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1922. Avonturenfilm van James Conway. Met o.a. Elinor Field, Truman Van Dyke, Vonda Phelps, Marie Pavis en Olin Francis.

Serial in vijftien hoofdstukken. De dochter van een Britse edelman wordt ontvoerd en in een ballon geworpen die vervolgens boven het Afrikaanse oerwoud wordt neergehaald door inboorlingen. Die willen haar eerst offeren, maar wanneer ze daaraan ontsnapt zien ze in haar een godin. Jaren later wordt er een expeditie uitgerust om haar te zoeken. De serial was met vrij veel geld gemaakt en groots opgezet. De dierenscènes zijn soms indrukwekkend.

Miracles of the Jungle

1921 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1921. Avonturenfilm van E.A. Martin en James Conway. Met o.a. Ben Hagerty, Wilbur Higby, Irene Wallace, Genevieve Burte en Al Ferguson.

Serial in vijftien hoofdstukken. Hagerty en Higby zijn agenten van de Amerikaanse geheime dienst die naar Afrika worden gezonden om een moordenaar op te sporen. In het oerwoud ontmoeten ze de diabolische Ferguson. Een goede actie-serial van Warner Brothers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Conway op televisie komt.

Reageer