Pénélope

Acteur

Pénélope is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Petites filles dociles

1982 | Erotiek, Romantiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Jean-Claude Niva. Met o.a. Jacky Saint-Denis, Dom Pat, Guy Royer, Pénélope en Hubert Géral.

De film aarzelt voortdurend tussen erotiek en een geschiedenis van een dwaze liefde met gelukkige afloop in Nice, na een feestje in Parijs. Deze film bevat amper een structuur of het moeten de omzwervingen van een jonge tekenaar zijn, die alles aan het toeval overlaat. De regie is ongeïnspireerd. Talrijke scènes hebben echter de juiste toon als het om de weergave van het dagelijks leven gaat, waardoor de film toch enige betekenis krijgt.

Femmes prêtes à tout

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Gérard Grégory. Met o.a. Guy Royer, Pénélope, Mélodie Joyce, Jacky en Hubert Gérald.

Tom beleeft via de weg van de kleine advertenties erotisch-sadistische avonturen. Een waardeloze film.

Délices d'un sexe chaud et profonf

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Pierre B. Reinhard. Met o.a. Maria Faeffer, Pénélope, Cyril Val, Guy Royer en Hubert Gérald.

Over de titel en de montage zullen we het niet hebben, maar vergeleken bij soortgelijke films wint deze aan kwaliteit dankzij de hoofdrolspeelster die een complex karakter neerzet, opgebouwd uit tederheid, erotiek en onverschilligheid.

The Tragic diary of Zero the fool

1969 | Drama, Experimenteel

Canada 1969. Drama van Morley Markson. Met o.a. Gérald S. Cogan, Pénélope, Daniel Grigg, Natacha Dudarev en Robert Ladouceur.

Een exhibitionistische praatfilm waarin een aantal licht gestoorde halfzachten voor de camera oeverloos discussiëren over hun problemen, hun rol in de maatschappij en meer van die dingen. Film als therapie, kortom, en alleen de betrokkenen hebben daar - hopelijk - wat aan. De toeschouwer kan alleen de beroemde woorden van Clark Gable uit hun context rukken en welgemeend uitroepen: frankly, we don't give a damn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pénélope op televisie komt.

Reageer