Ernö Mesterházy is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

On Body and Soul

2017 | Drama

Hongarije 2017. Drama van Ildikó Enyedi. Met o.a. Géza Morcsányi, Alexandra Borbély, Zoltán Schneider en Ervin Nagy.

Financieel directeur Endre en kwaliteitscontroleur Mária zien elkaar dagelijks in de bedrijfskantine van het Hongaarse slachthuis waar ze werken. Daar schutteren ze wat af. Tot ze bij toeval ontdekken 's nachts dezelfde droom te delen, waarin ze als vrije herten rondsnuffelen in een weids woud. Betoverende liefdesgeschiedenis in een abattoir, die de koppen van de runderen die daar routinematig worden geslacht met evenveel aandacht bekijkt als de mensen die er werken. Berlinale-winnaar die pleit om geen rund te zijn, maar een hert.

Lily Lane

2016 | Drama

Hongarije/Duitsland/Frankrijk 2016. Drama van Benedek Fliegauf. Met o.a. Angéla Stefanovics, Bálint Sótonyi, Miklós B. Székely en Mária Gindert.

Nadat ze te horen heeft gekregen dat haar moeder plotseling is overleden, bezoekt Rebeka met haar zoontje Dani de plaatsen van haar jeugd en vertelt hem verhalen over geboren worden en sterven, verhalen die soms een magische twist krijgen.

Just the Wind

2012 | Drama

Hongarije/Duitsland/Frankrijk 2012. Drama van Benedek Fliegauf. Met o.a. Katalin Toldi, Gyöngyi Lendvai, Lajos Sárkány en György Toldi.

Een doodseskader. Dat was in 2008 het antwoord van een aantal Hongaren op hun frustraties over een groep Roma-zigeuners die buiten het dorp woonden. Daar kun je een heftig sociaal-realistisch drama van maken, maar dat is niet de stijl van de 39-jarige Hongaar Benedek Fliegauf, die liever laat voelen dan zien. In minimale stijl, zonder de daders in beeld te brengen, presenteert hij de existentiële horror achter de gebeurtenissen: de haat van de groep die buitenstaanders dwingt onzichtbaar te worden.