Philip Ray

Acteur

Philip Ray is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Street Gun

1996 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Travis Milloy. Met o.a. Justin Pagel, Scott Cooke, Michael Egan, Philip Ray en Timothy Lee.

Spitsboef Joe Webster (Pagel) moet voor gangsterboss Sid Donelly (Ray) in Minneapolis een inbraak bij diens rivaal in de stad uitvoeren, terwijl Sid zijn rivaal entertaint tijdens een dinner-party. Sid komt erachter dat zijn concurrent op de hoogte is van de op hande zijnde inbraak. Hij laat door zijn zoon Raleigh (Lee) enkele manschappen sturen om hem te stoppen, resp. te beschermen. Joe had ondertussen twee maten van vroeger laten opdraven, t.w. Danny Burke (Cooke) en Jake Bailey (Egan), die onwetend slaags raken met het 'goede volk'. Kinderachtige actiefilm met een superouderwets scenario van regisseur Lee en medehoofdrol Lee, dat doet denken gangsterfilms uit de jaren 1950, maar bij geen stukken na het niveau daarvan haalt. Scenario van Tomothy Lee en Travis Milloy. Camerawerk van Joel King.

Devil Doll

1964 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1964. Horror van Lindsay Shonteff. Met o.a. Bryant Halliday, William Sylvester, Yvonne Romain en Philip Ray.

Ondergewaardeerde Britse griezel en mysterie film met een erg goed optreden van Halliday als hypnotiseur-buikspreker, die tracht een ziel in de pop over te brengen. Sfeervol met ontelbare subplots.

Mr. Reeder in Room 13

1938 | Mysterie, Misdaad, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1938. Mysterie van Norman Lee. Met o.a. Gibb McLaughlin, Sally Gray, Leslie Perrins, Sara Seegar en Peter Murray Hill.

Een slap misdaadverhaal van Edgar Wallace over Gray (Hill), die zich tussen gevangenen begeeft om een groep vervalsers te identificeren. Bij zijn 'vrijlating' komt hij erachter dat zijn vriendin inmiddels een relatie heeft aangeknoopt met de leider van de bende. Detective Reed weet nog maar net te voorkomen dat Gray door de rest van de bende wordt opgehangen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Philip Ray op televisie komt.

Reageer