Bernd Bauer

Acteur

Bernd Bauer is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Kleines Glück

1993 | Drama

Duitsland 1993. Drama van Igor Zaritzky. Met o.a. Marina Krogull, Bernd Bauer en Daniela Beitz.

Een vrouw van midden in de dertig, Krogull, woont met haar negen-jarige dochtertje Beitz in een Oostberlijnse huurwoning. Wanneer ze haar buurman Bauer leert kennen, lijkt het geluk haar toe te lachen. Maar het is 'klein geluk', want de man wordt aangehouden, verdacht van moord. Niemand lijkt bijster geïnspireerd, de hele sfeer is nogal vermoeid. Geen vrolijke kijkervaring.

Tatort - Sterben und sterben lassen

1982 | Mysterie

Duitsland/Oostenrijk 1982. Mysterie van Peter Keglevic. Met o.a. Volker Brandt, Ulrich Faulhaber, Margit Saad, Harry Baer en Hanno Pöschl.

Niki (Baer) en Hans Pototschnik (P[KA3]oschl) uit Wenen willen in Berlijn een nieuw bestaan opbouwen en een restaurant openen. Om aan geld te komen neemt Niki een zeer goed betaalde baan aan als vrachtwagenchauffeur bij het tamelijk ondoorzichtige transportbedrijf van blonde Inge Zimmermann (Saad), die het rijtijdenbesluit aan haar laars lapt en illegaal geprepareerde medicijnen laat vervoeren. Niki stelt liever geen vragen voor het dure geld en de niet onknappe Inge mag hem wel. Als Niki te lang achter het stuur heeft gezeten en door vermoeidheid een verkeersongeval veroorzaakt, rijdt hij door na de aanrijding. Dit brengt hem niet alleen in de problemen met de politie, maar ook met Inge, die de schurkachtige Schrader (Glowna) op hem af stuurt om hem een lesje te leren als hij zijn aandeel opeist. Ongelukkigerwijze treft dat Niki`s vriend, die in de vlammen omkomt. Werk aan de winkel voor Kommissar Walther (Brandt) van de moordbrigade. Iets te routinematig en de rolverdeling is te weinig enthousiast. Het scenario is van Jens-Peter Behrend en Bernhard Frey. Het camerawerk is van Gerard Vandenberg. Aflevering 137.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bernd Bauer op televisie komt.

Reageer