Anita Skinner

Acteur

Anita Skinner is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sole Survivor

1982 | Horror

Verenigde Staten 1982. Horror van Thom Eberhardt. Met o.a. Anita Skinner, Kurt Johnson, Caren Larkey, Robin Davidson en Brinke Stevens.

De heldin overleeft als enige een vliegtuig-ongeluk (het budget stond niet toe dat te laten zien), en raakte daarbij zelfs niet gewond. Al gauw wordt zij achterna gezeten door wandelende lijken die haar willen vermoorden, omdat zij er geen vrede mee hebben dat zij aan het haar toebedeelde lot ontsnapte. Een overbekend plot - beter gedaan in CARNIVAL OF SOULS bijvoorbeeld - en enkele stijlvolle manoeuvres van schrijver en regisseur Eberhardt, die later de cult-SF-fiction-thriller NIGHT OF THE COMET maakte, verhullen niet dat het hier om een goedkope produktie gaat, die pas in 1984 werd uitgebracht.

Girlfriends

1978 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1978. Komedie van Claudia Weill. Met o.a. Melanie Mayron, Anita Skinner, Eli Wallach, Christopher Guest en Bob Balaban.

Mayron is een jonge joodse vrouw die van de fotografie haar beroep wil maken. Ze woont samen met een vriendin in een flat. Als haar vriendin wil trouwen blijft Mayron wat verloren achter. Via een reeks verwarrende ontmoetingen ontdekt ze dat vriendschap, sympathie en ambitie geen garantie zijn voor een carrière. Een in losse vervolgen opgebouwd portret van een jonge, sympathieke vrouw die probeert iets van haar leven te maken. Mayron is een ware revelatie, die echter later nog maar weinig van zich liet horen. Claudia Weill en Vicki Polon schreven het verhaal dat door Polon in scenariovorm gegoten werd. Fred Murphy stond in voor de fotografie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anita Skinner op televisie komt.

Reageer