John D. LeMay

Acteur

John D. LeMay is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Prophecies

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Tom McLoughlin. Met o.a. John D. LeMay, Robey en Chris Wiggins.

Naïef horrorwerkje over een profeet van Lucifer die de wereld wil overspoelen met het kwaad. Hij begint zijn anti- godsdienstige actie in Frankrijk maar botst er warempel op een Amerikaans toerist die met enkele landgenoten de wereld van een vreselijke ondergang redt. Idiotie is troef.

Friday the 13th: The Series

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van William Fruet. Met o.a. John D. LeMay, Chris Wiggins, Charle Landry, Elias Zarou en Justin Louis.

In vergelijking met de succesvolle bioscoopfilms is deze pilotfilm van de gelijknamige tv-serie maar klein bier met acteurs die alles te veel in de verf zetten omdat zij aanvoelen dat de speciale effecten minderwaardig en ongeloofwaardig overkomen. De jonge helden Dallion (LeMay) en Foster (Robey) lopen in een spookhuis in de val samen met twee ontsnapten. De boze geest terroriseert iedereen. Met enkele op de juiste plaats en op het juiste moment aangestoken kaarsen, een kruisbeeld en wat spiegels ontsnappen onze helden en schakelen zij de schoften uit. Of juist niet? Kijk naar volgende tv-afleveringen. Het scenario is van Jim Henshaw.

Friday's Curse III

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Lyndon Chubbuck en William Fruet. Met o.a. John D. LeMay, Robey, Ray Walston en Patricia Phillips.

Nieuwe pakkende avonturen van LeMay en Robey en hun ge[KA3]erfde behekste antiekwinkel. In het eerste verhaal (TALES OF THE UNDEAD, gedraaid door Chubbuck), gaat het over een griezel-stripboek waarvan de eigenaar kan veranderen in de wrede hoofdpersoon uit het stripverhaal. In het tweede verhaal (SCARECROW, geregisseerd door Fruet) oogst een moordzuchtige vogelverschrikker bloedige successen met zijn scherp geslepen zeis.

Friday's Curse II

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Richard Friedman en Timothy Bond. Met o.a. John D. LeMay, Christopher Wiggins, Robey en Cliff Gorman.

De verdere lotgevallen van neef en nicht LeMay en Robey die de behekste antiekzaak van hun oom erfden. In het eerste verhaal, DR JACK door Marc Scott Zicree en geregisseerd door Friedman), koopt een arts een vreemdsoortig scalpel; in het tweede verhaal, SHADOW BOXER (geschreven door Joshua Daniel Miller en geregisseerd door Bond), komt iemand in het bezit van een paar bokshandschoenen met dodelijke eigenschappen.

Friday's Curse

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van William Fruet en Atom Egoyan. Met o.a. John D. LeMay, Christopher Wiggins en Robey.

Eerste van drie afleveringen rond een luguber antiekzaakje dat na de dood van eigenaar Wiggins wordt ge[KA3]erfd door diens verre neefje LeMay en nicht Robey (bekend als fotomodel en zangeres). Zij ontdekken snel dat de antiquiteiten behekst zijn. De twee verhaaltjes, THE INHERITANCE en CUPID'S QUIVER zijn resp. geschreven en geregisseerd door William Taub en Fruet en door Stephen Katz en Egoyan. Gevolgd door FRIDAY'S CURSE II en FRIDAY'S CURSE III.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John D. LeMay op televisie komt.

Reageer