John Baer

Acteur, Componist

John Baer is acteur en componist.
Er zijn 9 films gevonden.

Prime Evil

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Roberta Findlay. Met o.a. Christine Moore, Mavis Harris, Max Jacobs, Tim Gail en William Beckwith.

Deze goedkope horror, waarin weinig lijn zit, beschrijft een al heel lang bestaande sekte van duivelvereerders in het moderne New York City. Kan iemand Moore redden, die hun volgende menselijke offer is? Belangrijker: zullen de filmmakers ooit leren een scène netjes te monteren?

Guns, Girls and Gangsters

1959 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1959. Avonturenfilm van Edward L. Cahn. Met o.a. Mamie Van Doren, Gerald Mohr, Lee Van Cleef, Grant Richards en Elaine Edwards.

Gangster Mohr wil een geldtransport overvallen dat de winsten van de casino's naar Los Angeles brengt. Om dit criminele idee uit te voeren, versiert hij de knappe, rondborstige Van Doren, die in een nachtclub werkt. Typisch B-product van Cahn, seriewerk zonder veel persoonlijkheid. De film is verzorgd gemaakt en de acteurs slagen erin het niveau iets omhoog te drijven, maar het is allemaal zo déjà-vu en voorspelbaar dat je er enkel plezier aan kunt beleven, wanneer je valt voor de charmes van de weelderige Mamie.

Night of the Blood Beast

1958 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1958. Sciencefiction van Bernard L. Kowalski. Met o.a. Michael Emmet, Angela Greene, John Baer, Ed Nelson en Tyler McVey.

Een onzinnige Roger Corman-produktie over een astronaut die terugkeert van een ruimtevaart en in wiens lichaam vreemde cellen worden aangetroffen.

Huk

1956 | Misdaad

Verenigde Staten 1956. Misdaad van John Barnwell. Met o.a. George Montgomery, Mona Freeman, John Baer en James Bell.

Op de Filippijnen opgenomen chaos die duidelijk moet maken dat Montgomery terugkeert naar de eilanden om de dood van zijn vader te wreken.

We're No Angels

1955 | Drama, Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1955. Drama van Michael Curtiz. Met o.a. Humphrey Bogart, Aldo Ray, Joan Bennett, Peter Ustinov en Basil Rathbone.

Een trio ontsnapt van Duivelseiland en komt terecht bij een brave handelaar. Deze schakelt hen in om het dak te repareren. De boeven ontdekken dat er in hun gastgezin heel wat problemen zijn.

City of Shadows

1955 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1955. Avonturenfilm van William Witney. Met o.a. Victor McLaglen, John Baer, Kathleen Crowley en Anthony Caruso.

Een film die niet zoveel om het lijf heeft en gaat over slimme krantenjongens die betrokken raken bij de verlopen zwendelaar McLaglen.

The Miami Story

1954 | Misdaad

Verenigde Staten 1954. Misdaad van Fred F. Sears en Fred Sears. Met o.a. Barry Sullivan, Luther Adler, John Baer, Adele Jergens en Beverly Garland.

Een weinig toegankelijke ex-bajesklant Sullivan zoekt en vindt rehabilitatie in een vakantieplaats, in Florida.

The Mississippi Gambler

1953 | Western

Verenigde Staten 1953. Western van Rudolph Maté. Met o.a. Tyrone Power, Piper Laurie, Julie Adams, John McIntire en John Baer.

Maté had problemen met het scenario van Seton Miller, dat enerzijds actie biedt door Power zowel degen- als vuistgevechten te laten leveren in zijn strijd om een gok- koninkrijk op te bouwen, en dat anderzijds een teveel aan romantiek bevat door toedoen van twee vrouwen, Laurie en Adams. De film gaat daaraan mank en blijft daarom middelmatig. Wel mooi is het camerawerk van Irving Glassberg. Weaver en Roosevelt hadden bijrolletjes, evenals Anita Ekberg en George Hamilton.

Arizona Manhunt

1951 | Western

Verenigde Staten 1951. Western van Fred C. Brannon. Met o.a. Michael Chapin, Eilene Janssen, James Bell, Lucille Barkley en Roy Barcroft.

Dit is de derde in de zogenaamde Rough Ridin' Kids- westernserie waarin Chapin en Janssen een bende weten op te rollen via de aangenomen dochter van een outlaw. Het scenario is zwak, schijnbaar weet men niet goed raad met jeugdige sterren in een western.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Baer op televisie komt.

Reageer