Isabella Biagini

Acteur

Isabella Biagini is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

FF.SS. cioè... che mi hai portato a fare sopra a Posillipo se non mi vuoi più bene?

1983 | Komedie

Italië 1983. Komedie van Renzo Arbore. Met o.a. Luciano de Crescenzo, Renzo Arbore, Roberto Benigni en Isabella Biagini.

Renzo Arbore en Crescenzo spelen zichzelf wanneer ze in Rome op zoek gaan naar ideeën voor een nieuwe show. Ze dolen door de stad in de hoop dat ze een creatieve inval krijgen of op zijn minst mensen uit de show-business tegenkomen. Voor het huis van Federico Fellini speelt de wind hun een origineel scenario van de grote regisseur zelf in handen. Ze denken dat hun kostje gekocht is, maar er komt een kink in de kabel. Het lijkt alsof Arbore deze film tussen de bedrijven door heeft gemaakt: hij amuseert zich en neemt de zaken niet al te ernstig.

La Cameriera seduce i villeggianti

1980 | Komedie, Erotiek

Italië 1980. Komedie van Armando Grimaldi. Met o.a. Annamaria Rizzoli, Carlo Giuffrè, Isabella Biagini en Giorgio Bracardi.

Een jong echtpaar beheert een hotelletje, maar de schuldenlast drukt en de vrouw tracht de schuldeiser te verleiden om uit de financiële problemen te geraken. Als zij een lading drugs ontdekken, zijn ze echter uit de brand. Wat grappen en naakt zijn het enige wat de film te bieden heeft, afgezien van een slecht verhaal en idem spel. Engels titel: FROM POLE TO EQUATOR.

Tutti a squola

1979 | Komedie

Italië 1979. Komedie van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Pippo Frano, Lino Banfi, Isabella Biagini en Oreste Lionello.

De film had een lovenswaardig sociaal thema, dat geheel en al verknoeid is door er een absurde en idiote komedie van te maken. Een leraar van een middelbare school met een stereotiepe ouderwetse inborst krijgt te maken met moderne verschijnselen zoals drugs en feminisme. Overdreven spel en zwakke regie verruïneren een goed idee. Doodzonde!

Stangata in famiglia

1976 | Komedie

Italië 1976. Komedie van Franco Nucci. Met o.a. Piero Mazzarella, Femi Benussi, Lino Banfi en Isabella Biagini.

Een film over bedrog en oplichterij binnen de familie, met hier en daar wat schunnige en vulgaire grappen, idiote dialogen en minimale acteerprestaties. Femi Benussi verzorgt de seksscènes, terwijl Lino Banfi zoals gebruikelijk de kluns uithangt. Geen film om uw tijd aan te verspillen.

Colpo in canna

1976 | Avonturenfilm

Italië 1976. Avonturenfilm van Fernando Di Leo. Met o.a. Ursula Andress, Lino Banfi, Marc Porel, Maurizio Arena en Woody Strode.

Een fraai gevormde gastvrouw raakt betrokken bij een aantal dramatische avonturen, die misschien te maken hebben met de mafia, verdovende middelen en andere smokkelwaar, maar je komt er nooit helemaal achter. Andress is sexy als altijd. Een onderhoudende film, die je niet al te serieus moet nemen. Ook bekend als STICK 'M UP DARLINGS!

Amici diù di prima

1976 | Misdaad

Italië 1976. Misdaad van Giorgio Simonelli en Marino Girolami. Met o.a. Franco Franchi, Ciccio Ingrassia, Isabella Biagini en Lino Banfi.

Satirische benadering van de georganiseerde misdaad in zes episoden. Een verzameling scènetjes over figuren die iets met de Siciliaanse mafia te maken hebben. Soms om te gillen van het lachen, soms te melig voor woorden.

Io non vedo, tu non parli, lui non sente

1972 | Komedie, Misdaad

Italië 1972. Komedie van Mario Camerini. Met o.a. Alighiero Noghese, Enrico Montesano, Gastone Moschin, Francesca Romana Coluzzi en Janet Agren.

Een aantal echtparen op huwelijksreis in Venetië raakt betrokken bij een moord op een oude, rijke gravin. Hoewel ze onschuldig zijn, hebben ze ieder voor zich zoveel te verbergen dat ze zich tegenover de politie uiterst verdacht gedragen. Deze herhaling van Camerini's eigen CRIMEN, met andere locaties en proletarischer personages, mist de satire en de verrassing van het origineel, terwijl de vermoeide regie de volkskomieken met ongeremde uitbundigheid hun gang laat gaan.

Il Sindacalista

1972 | Komedie

Italië 1972. Komedie van Luciano Salce. Met o.a. Lando Buzzanca, Isabella Biagini, Renzo Montagnani, Gino Santercole en Dominique Boschero.

Een Siciliaanse emigrant en vakbondsvertegenwoordiger wordt door zijn collega's achterna gezeten als hun fabriek verkocht wordt. Buzzanca haalt het zwakke scenario op en maakt er een grappige komedie van, waarin hij zijn achtervolgers probeert te ontwijken.

Boccaccio

1972 | Komedie, Historische film, Romantiek, Erotiek

Italië/Frankrijk 1972. Komedie van Bruno Corbucci. Met o.a. Maria Baxa, Lino Banfi, Isabella Biagini, Bernard Blier en Raymond Bussières.

De belevenissen van twee jonge avonturiers in het 14de-eeuwse Florence zijn aanleiding om twaalf verhalen uit Boccaccio's Decamerone in beeld te brengen. Deze zoveelste navolging van Pasolini's DECAMERONE-verfilming heeft een chiquere rolbezetting dan gemiddeld, maar de regie geeft weinig kleur aan de erotische schelmenstreken en een aanstekelijke vitaliteit ontbreekt.

Mazzabubù...quante corna stanno quaggiu?

1971 | Erotiek, Komedie

Italië 1971. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Carlo Giuffrè, Isabella Biagini en Maurizio Bonuglia.

Een pikante lichte komedie bestaande uit meerdere verhalen die overspel als onderwerp hebben. Voornamelijk banaal, fantasieloos en vulgair, en niet eens grappig.

Il clan dei due borsalini

1971 | Komedie

Italië 1971. Komedie van Giuseppe Orlandini. Met o.a. Franco Franchi, Ciccio Ingrassia en Isabella Biagini.

Leerlingen van een school voor dieven bereiden zich voor op hun eindexamen, maar hun leraar belandt in de nor nadat twee sukkels een mislukte overval hebben gepleegd op een juwelier. Een zo nu en dan grappige klucht.

La ragazza del prete

1970 | Romantiek, Komedie

Italië 1970. Romantiek van Domenico Paolella. Met o.a. Nicola Di Bari, Susanna Martinkowa, Isabella Biagini en Mario Carotenuto.

Het idee is leuk, maar middelmatige regie laat het verhaal wegzakken in een moeras van romantische sentimentaliteit en gaat alle serieuze dramatische mogelijkheden uit de weg. Daarbij wordt er nog slecht gespeeld ook. Priester in Rome wordt verliefd op leuke Duitse toeriste. Wat is sterker: zijn heilige gelofte of zijn liefde voor het meisje? Helaas wordt dit conflict totaal niet uitgewerkt. Op aanraden van zijn broer vertrekt de priester met zijn liefje uit Rome, en dat is het dan.

Josefine, das liebestolle Kätzchen

1969 | Erotiek

Duitsland/Italië 1969. Erotiek van Géza von Cziffra. Met o.a. Barbara Capell, Karl Lieffen, Rolf Eden, Dieter Kursawe en Bice Valory.

Het titelkaraktertje gaat paaiend, lonkend en verleidend rond in de mannenwereld en verstrikt vele slachtoffers in haar netten. Een ongeïnspireerd maar wel zeer bloot werkje van operette-regisseur Von Cziffra, dat echt vergeten kan worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Isabella Biagini op televisie komt.

Reageer