Jennifer Gareis

1970 Acteur

Jennifer Gareis (1970) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Air Strike

2002 | Actiefilm

Verenigde Staten 2002. Actiefilm van David Worth. Met o.a. Robert Rusler, Kitodar Todorov en Jennifer Gareis.

Een helikopterpiloot krijgt een nieuwe partner nadat zijn vorige is overleden. Ze worden ingezet om een drugskartel op te rollen en dat blijkt moeilijker dan verwacht.

The Groomsmen

2001 | Romantiek, Komedie, Familiefilm

Zuid-Afrika/Verenigde Staten 2001. Romantiek van Lawrence Gay. Met o.a. Christopher Wiehl, Alex Nesic, Duane Martin, Michael Trucco en Charisma Carpenter.

De monogame Jay, die net zijn vriendin kwijt is, en de meidenveroveraar Dewey sluiten een weddenschap: als Jay een one-night stand weet te regelen, krijgt hij de oude auto van basketbal-ster Wilt Chamberlain (ook een vrouwenveelvraat). Maar als Jay verliest, neemt Dewey de maagdelijke zus van Jay. Een onappetijtelijke weddenschap, maar The Groomsmen draait er om. Scenarist-regisseur Gay heeft er daarnaast helemaal geen moeite mee ook nog echte romantiek te willen creƫren en het geheel te mengen met onderbroekenlol.

Enough Already

1998 | Romantiek, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Romantiek van Tom Keenan. Met o.a. Alanna Ubach, David Wheir, Rick Gomez, Brad Beyer en Jennifer Gareis.

Grappige, onafhankelijk gemaakte film met een prettig lichtverteerbaar verhaal over Amerikaanse studenten en hun eeuwige strijd tussen stappen of studeren. De 21-jarige Cam (David Wheir) studeert voor beursanalist. Haast heeft hij niet, Wall Street kan wachten. Eerst maar es proberen om van z'n ambitieuze en trouwlustige vriendin (Alanna Ubach) af te komen. En dan op reis. Op de motor naar Zuid-Amerika. Regisseur/scenarioschrijver Tom Keenan heeft z'n acteurs goed gekozen, alsof hij ze zo van de campus heeft geplukt. Vooral naar de onbekende Wheir (een kruising tussen DiCaprio en Pitt) is het geboeid kijken. Hij is leuk onbeholpen en een tikje mysterieus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Gareis op televisie komt.

Reageer