Marilù Prati

Acteur

Marilù Prati is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Una famiglia in giallo

1991 | Mysterie, Misdaad

Italië/Frankrijk 1991. Mysterie van Luciano Odorisio. Met o.a. Ugo Tognazzi, Sebastiano Nardone, Andréa Ferréol, Luca Lionello en Claudia Muzii.

Dit was de laatste rol die Tognazzi voor zijn dood in 1990 speelde. Hij speelt de menselijke Inspecteur Andreoli, die de zaken op een persoonlijke manier afhandelt en zeer aan zijn familie is gehecht. De televisiefilm bestaat uit twee episoden: La seducta spiritica gaat over een rechtschapen magistraat die de illegale activiteiten van een oliemaatschappij onderzoekt. Men probeert hem te chanteren met zijn affaire met een actrice, maar hij weigert zich hierdoor te laten intimideren. Wanneer de actrice dood aangetroffen wordt, komt het schandaal aan het licht. Dan komt Andreoli op om een onderzoek in te stellen waarbij hij geholpen wordt door zijn vrouw die gek op intriges is en zijn zoon die voor een particuliere tv-omroep werkt. De tweede episode, Il sogno gaat over een meisje dat tijdens een schoolreisje is verdwenen en waarvan aangenomen wordt dat ze dood is. Er wordt een lijk gevonden en de ouders verklaren dat het het lichaam van hun dochter is. Haar moeder droomt elke nacht van haar alsof ze nog in leven is en die boodschap door wil geven. Na dit verhaal aangehoord te hebben, overtuigt Andreoli's vrouw hem ervan de zaak te heropenen, waardoor hij in Frankrijk terecht komt.

Chi mi aiuta?

1984 | Drama

Italië 1984. Drama van Valerio Zecca. Met o.a. Luca Barbareschi, Geppy Gleijses, Marilù Prati en Anna Melato.

Een dertigjarige violist verdeelt zijn tijd tussen het conservatorium en een rockgroep en woont samen met een vriendin. Deze leefstijl is een bron van voortdurende discussie geworden voor het paar. De discussie wordt meer morbide, wanneer één van hun beste vrienden, een clandestiene actrice, voorstelt om zelfmoord te plegen. Het is een aardige film, maar zonder diepte; het acteerwerk had wat bijgeschaafd moeten worden.

Tutto suo padre

1978 | Komedie

Italië 1978. Komedie van Maurizio Lucidi. Met o.a. Enrico Montesano, Marilù Prati, Manfred Freyberg en Cristiano Censi.

Een jonge Romein die in een pizzeria werkt, verneemt van zijn stervende moeder dat hij de zoon is van Adolf Hitler. Een Duitse kolonie die droomt van de wederopstanding van het nazisme, neemt de gelegenheid te baat om hem aan een heropvoeding te onderwerpen, maar de jongen heeft andere plannen. Het zwakke script doet de film stranden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marilù Prati op televisie komt.

Reageer