Allen Plone

Regisseur

Allen Plone is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sweet Justice

1992 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1992. Misdaad van Allen Plone. Met o.a. Finn Carter, Frank Gorshin, Michelle McCormick, Catherine Hickland en Kathleen Kinmont.

De corrupte wethoudster voor milieuzaken van een stadje laat laat zich omkopen en knijpt een oogje toe als er afval geloosd wordt, waar het niet de bedoeling is. Dan nadert het schandaal te dicht bij haar: haar minnaar loost even hard gif en het verziekte waterbekken dreigt de volksgezondheid in gevaar te brengen. Nu wil ze breken met haar corrupte praktijken.

Phantom of the Ritz

1988 | Horror, Muziek

Verenigde Staten 1988. Horror van Allen Plone. Met o.a. Peter Bergman, Deborah Van Valkenberg, Russell Curry, Steve Geng en Cindy Vincino.

De geest uit de titel is de verteller, anders zou de kijker nauwelijks geweten hebben dat er ook nog een geest was. Het verhaal gaat over een altijd bezige zakenman (Bergman, van het Firesign Theater), die een disco maakt van een vroegere bioscoop, waar in het geheim een oude, van de gemeenschap vervreemde, gek woont. Een onbeholpen mengelmoes van horror, komedie en drama, met leuke, eigenwijze figuren die een beter verhaal verdiend hebben. The Coasters uit de jaren 1950-1960 treden op met hun hit 'Yakkity Yak'.

Night Screams

1988 | Thriller

Verenigde Staten 1988. Thriller van Allen Plone. Met o.a. Joe Manno, Megan Wyss, Ron Thomas, Janette Allyson Caldwell en Randy Lunsford.

Bloedige moorden en infantiel dialoog zijn hier gecombineerd om het ondeugende feestje van een tiener te verknoeien. Een hele slechte thriller, opgenomen in Wichita in de staat Kansas.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Allen Plone op televisie komt.

Reageer